OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 4-3-3 b de kanatları kullan yaptım orta sahanın kenarlara ofansif oyuncuları aldım. Orta sahanın ortasına hangi tip oyuncu koysam etkili olur?
-
çok yönlü koy her yöne yararlı olsun
-
oyunu bırakmadan önce bi taktik ile baya şampiyonluğum vardı, tekrar başladım şimdi ise taktiği unuttum bu taktiği nasıl buluruz ? 442A veya 433A diye hatırlıyorum acil yardım
-
Merhabalar. 442A, 442B ve 433A taktiklerine karşılık hangi taktikleri önerirsiniz? Benim takım bayern munich. Bu saydığım taktiklerde bazı büyük takımların taktikleri.
-
@mrtgll33 Selamlar,ligimde heerenveen ile 1. sıradayım ve 2.3.4. ile 1 puan fark var aramızda,deplasmanda feyenoord ile yapıyorum ve 3.
4-3-3B ile oynuyor normal düzeyde pek bir fark yok kadroda ama benim oyuncu sayım sınırlı yani 4-3-3 falan oynayamıyorum ve gücü 108 olan forvetim cezalı.
paslı oyun oynuyor genelde
sence nasıl bir taktik yapmalıyım? -
Ligde 4-5-1 Kgv ile oynuyordum.Şimdi 4-3-3 KK gececegim.Taktik değiştirince takım ilk maçlarda uyumluluk sorunu yaşar mi yoksa bir problemi olmaz mı?
-
@saitsait60 yaşar ama kadron güçlüyse doğru taktiklerle yenersin. Birkaç maç sonra yeni dizilişe de uyum sağlar.
-
@Sir-Umut-Birdal Dostluk maçı yapsam ...
-
@saitsait60 dostluk maçı uyuma etki etmez bence.
-
@Sir-Umut-Birdal Teşekkürler Kardeşim
-
Rakip 4 4 2 A agresif stilinde paslı oyun oynuyor. adam markajı ve ofsayt tuzagı hayır karşı taktik verin beyler acil ??
-
@ırfanlaskan10 kadro gücüne ve oynanan sahaya göreye değişir.
-
ARKADAŞLAR BEN YENİ BAŞLADIM DİZİLİŞ 3-4-3 TAKTİKLER BASKI 90 DİGERLERİ 78 YAPIYORUM UZMANLARIDA FORVETİN EN GÜÇLÜSÜNÜ KAPTAN VE PENALTI KULLANANI YAPIYORUM SERBEST VURUŞ VE KORNERLERİDE ORTA SAHANIN EN İYİSİNİ YAPIYORUM ŞUAN BURSA SPOR İLE 1. SIRADAYIM VE AYRICA 2. İLE ARAMDA 6 PUAN VAR HER MAC 3 GOLDEN AŞAGI ATMIYORUM GALİBİYET SERİ İSE 12 MACTIR
İYİMİ ?
-
AYRICA 3 KULÜP YÖNETİYORUM BU HEPSİ DEDİGİM TAKTİKLE BİRİSİNDE BİRİNCİYİM BİRİSNDE KENDİ MEMLEKETİMİN TAKIMI İLE 2. SIRADAYIM DİGERİNE YENİ BAŞLADIM 2. MACIM GALATASARAYLAYDI 1-1 BERABERE KALDIM 7. SIRADAYIM YANİ BU TAKTİK İŞE YARIYOR
-
en iyi forvetin cezalı deplesmandasın direk rakibin 4-5-1 kgv denerdim ben yenilmemen önemli
-
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ARSENALİ YÖNETİYORUM. BİRİ ÖYLE BİR TAKTİK SÖYLESİN Kİ DARMADUMAN EDEYİM DİĞERLERİNİ. ACİLLL
-
Arkadaşlar benim takım Bayern Munich yarın Monchengladbach ile karşılaşacağım benim kadroda 92 den aşağı oyuncu yok onun kadro ortalama 82 lerde dolanıyor 4-4-2 B paslı oyun oynuyor. Bende 4-4-3 A paslı oyun oynuyorum. Sizce taktiğimi değiştirsem mi ? Birde aynı benim taktik gibi 4-4-3 A paslı oyun oynayan Worlsburg takımı var onun da kadrosu ortalama 90 civarı sizce onun karşısına nasıl çıkmalıyım ?
-
@burak9619 herkesi darmaduman edecek taktik diye bir şey yok favori olduğun maçlarda 433 kk gir. Güçlü takımlara karşı 451 kgv oyna.
-
@xxSilverApple 433tür o 443 olsa duramazsın mönchengladbach a karşı 433 kk oyna. wolfsburga karşı içerde 433 kk dışarda 451 kgv yap.
-
Selam Gencler Finalde kupa macina cikiyorum rakip 4 3 3 a oynuyor kgv ben ise 433a ile 433b arasında kalıyorum keita diye bir oyuncum var hucum 93 defans 95 orta saha 94 yetenekli bir oyuncu 433 b yaparsam bunu defansif orta saha yerinemi yada ronaldo nun arkasına mı koyayım ?