OSM Taktikleri
-
@ırfanlaskan10 kadro gücüne ve oynanan sahaya göreye değişir.
-
ARKADAŞLAR BEN YENİ BAŞLADIM DİZİLİŞ 3-4-3 TAKTİKLER BASKI 90 DİGERLERİ 78 YAPIYORUM UZMANLARIDA FORVETİN EN GÜÇLÜSÜNÜ KAPTAN VE PENALTI KULLANANI YAPIYORUM SERBEST VURUŞ VE KORNERLERİDE ORTA SAHANIN EN İYİSİNİ YAPIYORUM ŞUAN BURSA SPOR İLE 1. SIRADAYIM VE AYRICA 2. İLE ARAMDA 6 PUAN VAR HER MAC 3 GOLDEN AŞAGI ATMIYORUM GALİBİYET SERİ İSE 12 MACTIR
İYİMİ ?
-
AYRICA 3 KULÜP YÖNETİYORUM BU HEPSİ DEDİGİM TAKTİKLE BİRİSİNDE BİRİNCİYİM BİRİSNDE KENDİ MEMLEKETİMİN TAKIMI İLE 2. SIRADAYIM DİGERİNE YENİ BAŞLADIM 2. MACIM GALATASARAYLAYDI 1-1 BERABERE KALDIM 7. SIRADAYIM YANİ BU TAKTİK İŞE YARIYOR
-
en iyi forvetin cezalı deplesmandasın direk rakibin 4-5-1 kgv denerdim ben yenilmemen önemli
-
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ARSENALİ YÖNETİYORUM. BİRİ ÖYLE BİR TAKTİK SÖYLESİN Kİ DARMADUMAN EDEYİM DİĞERLERİNİ. ACİLLL
-
Arkadaşlar benim takım Bayern Munich yarın Monchengladbach ile karşılaşacağım benim kadroda 92 den aşağı oyuncu yok onun kadro ortalama 82 lerde dolanıyor 4-4-2 B paslı oyun oynuyor. Bende 4-4-3 A paslı oyun oynuyorum. Sizce taktiğimi değiştirsem mi ? Birde aynı benim taktik gibi 4-4-3 A paslı oyun oynayan Worlsburg takımı var onun da kadrosu ortalama 90 civarı sizce onun karşısına nasıl çıkmalıyım ?
-
@burak9619 herkesi darmaduman edecek taktik diye bir şey yok favori olduğun maçlarda 433 kk gir. Güçlü takımlara karşı 451 kgv oyna.
-
@xxSilverApple 433tür o 443 olsa duramazsın mönchengladbach a karşı 433 kk oyna. wolfsburga karşı içerde 433 kk dışarda 451 kgv yap.
-
Selam Gencler Finalde kupa macina cikiyorum rakip 4 3 3 a oynuyor kgv ben ise 433a ile 433b arasında kalıyorum keita diye bir oyuncum var hucum 93 defans 95 orta saha 94 yetenekli bir oyuncu 433 b yaparsam bunu defansif orta saha yerinemi yada ronaldo nun arkasına mı koyayım ?
-
@Sir-Umut-Birdal pardon yanlışlıkla yazmışım 4-4-3 ü peki adam markajı mı alan markajı mı ? Diğer baskı stil tempo gibi değerleri ben 70 yapıyordum böyle kalsın mı ?
-
@SütlüPizza rakibin hangi takım?
-
@xxSilverApple detayları tecrübe ederek bulsan senin için daha iyi olur oyunun esas zevki zaten taktik keşfetmekte benim tahmin ettiğim kadarıyla 5 ve 4 forvetli sistemlerde uzun top, 3 forvetli sistemlerde kanatları kullan, 2 forvetli sistemlerde paslı oyun, tek forvetli sistemlerde ise orta saha sayın defanstan fazlaysa kaleyi görünce vur, defans sayın orta sahadan fazlaysa kontra atak oynamak iş yapıyor.
-
@Sir-Umut-Birdal rakip sporting lokeren benim kadro degeri ile ayni ama forvet te max oyuncu 90 bende 99 orta saha max oyuncu 89 defans max oyuncu 89 88 kaleci 103 kaleci sıktı kafamı biraz
-
@SütlüPizza 433 kk ile alırsın bence ama uygulayıp uygulamamak sana kalmış. Yenilirsen faturayı bana kesmeni istemem
-
@Sir-Umut-Birdal teşekkürler
-
@saitsait60 sıkıntı olmaz 1-2 maç sonra taktiğe tam uyar takımın
-
@burak9619 yapıştır 433 kkyı
-
3 3 4 dizilisi hakkinda taktik bilgi lazim yardimci olurmusunuz 3 3 4 oyniyacagim
-
@Sir-Umut-Birdal elime para gecerse 442 a oynamayı dusunuyorum olsn canın saolsn oyuncuları satamazsam dedigini yapacam
-
Arkadaşlar Tekrardan Yazayım Bursaspor'u aldım İlk Senemde taktik Arayım Dedim Ben Farkli Forumlarda Buldum Bu Taktiği Cok Guzel İse Yarıyor Diziliş 3-4-3A Görevlere Gelerek Takımın En Güçlü Forvetini Kaptan yaptim Ve Penaltı Kullananıda Forvetin En iyisini Yaptım serbest Vuruş ve Korneri kullananıda Ortasahanin En Güçlüsünü Yaptım Taktiklerde İse Çizgi Taktiklerini Kanatları Kullan sonra Oyun İçi Taktiği ise Sadece Hücum Forveti Destekle defansı da geride kal yaptım Markaji Adam Markaji Ofsayt Tuzagi Hayır Mücadele Agresif Baskıyı 90 Stil Ve Tempoyu 78 Yaptım Bu Taktikle 24 Maçta sadece 2 Mağlubiyet 68 Gol atip 13 Gol Yedim Gol Krallığında Benim Oyuncum Galibiyet Serisi 14 Maç 2. Takımında da kendi memleketim nigdebelediyespor hedef 15 Ben 2. Sıraya yerleştirdim. Yeni Bir Sezona Başladığınızda bu taktikleri yapın ardından Türkiye Ligi İse 75 Ve 75 Altındaki Gücü Olanları Hemen En Yüksek Fiyata Satıp örneğin 2 tane 75 oyuncuyu en az toplam 20 m satarsiniz sonra gidin 85 üzeri oyuncu alın Antrenman Kampinida Sadece Zorlanabileceginiz Takima Yapin Bu Kadardı Herkese Zevk alsın Diye Yazdım Saygılar