OSM Taktikleri
-
3 3 4 dizilisi hakkinda taktik bilgi lazim yardimci olurmusunuz 3 3 4 oyniyacagim
-
@Sir-Umut-Birdal elime para gecerse 442 a oynamayı dusunuyorum olsn canın saolsn oyuncuları satamazsam dedigini yapacam
-
Arkadaşlar Tekrardan Yazayım Bursaspor'u aldım İlk Senemde taktik Arayım Dedim Ben Farkli Forumlarda Buldum Bu Taktiği Cok Guzel İse Yarıyor Diziliş 3-4-3A Görevlere Gelerek Takımın En Güçlü Forvetini Kaptan yaptim Ve Penaltı Kullananıda Forvetin En iyisini Yaptım serbest Vuruş ve Korneri kullananıda Ortasahanin En Güçlüsünü Yaptım Taktiklerde İse Çizgi Taktiklerini Kanatları Kullan sonra Oyun İçi Taktiği ise Sadece Hücum Forveti Destekle defansı da geride kal yaptım Markaji Adam Markaji Ofsayt Tuzagi Hayır Mücadele Agresif Baskıyı 90 Stil Ve Tempoyu 78 Yaptım Bu Taktikle 24 Maçta sadece 2 Mağlubiyet 68 Gol atip 13 Gol Yedim Gol Krallığında Benim Oyuncum Galibiyet Serisi 14 Maç 2. Takımında da kendi memleketim nigdebelediyespor hedef 15 Ben 2. Sıraya yerleştirdim. Yeni Bir Sezona Başladığınızda bu taktikleri yapın ardından Türkiye Ligi İse 75 Ve 75 Altındaki Gücü Olanları Hemen En Yüksek Fiyata Satıp örneğin 2 tane 75 oyuncuyu en az toplam 20 m satarsiniz sonra gidin 85 üzeri oyuncu alın Antrenman Kampinida Sadece Zorlanabileceginiz Takima Yapin Bu Kadardı Herkese Zevk alsın Diye Yazdım Saygılar
-
server nasıl değiştirilir bilen var mı ?
-
@Liderler2 centilmen yapma normal yap sarı kart görürsün ama performansın daha iyi olur
-
442 b 75 65 59 kanatlar agresif üstüne tanımam osmanlı ile 90 gol atıp 7 gol yedim,
-
uzun top ofsayt evet yüksek baskı da eklenebilir
-
4-3-3 KK mi ? 4-5-1 Kgv mi ?
Hangisini onerirsiniz
biliyorsunuz artık her ligde 3 kisiden 2 si 4-3-3 oynuyor ? -
@SütlüPizza Kendi gücüne yakın takımlara 4-33 kk güçlü takımlara 4-5-1 kgb ya da 4-2-3-1 kgv 4-2-3-1 kgv öneririm
-
Arkadaşlar şimdi kupa maçı yapıcam Takım güçü eşit sayılır 4-3-3B oynuyorum oda büyük olasılık aynısını oynayacak kapattı göstermiyor ne oynıcagını
4-3-3 B Kanatları kullan oynuyorum Agresif Alan markajı Ofsayt tuzağı yok
SİZCE Cizgi taktikleri ve Baskının tamamı ne olmalı sayı olarak verirseniz iyi olurCOK ACİL CEVAP LAZIM
-
@Liderler2 4-3-3a öneririm standart sadece atak geride kal 75 78 77 yap kadron iyiyse kötüyse 73 76 75 taktiğini gizlediyse büyük ihtimalle antrenman kampına gitmiştir sende git
-
Eyw Reis geç gördüm ama sağol genede maçı aldım ancak şöle birşey var 4 3 3 B ye karşı 4 3 3 A nın pek şansı yok haksızmıyım ?
-
@Liderler2 4-3-3b ofansiflik oranını artırır ofansif oynamak istiyosan 4-3-3b yap ve orta sahayı standart yapma forvete yardımcı ol 4-3-3a da ise standart kalsın
-
Eyw Hocam şimdi maçım var KADROM BU
Normalde yenilgisiz gidiyordum 424m kadro değerim var Fc shalkeyle ilk Maçımda yendim Kampa gitmesine rağmen 3-0 2. Maçta 4-1 Beni yendi onun kadro değeri 500M
Yendiğim maçta 4 3 3 A oynadı Yenildiğim Maçta 4 3 3 B oynadı Aradaki farkı sen düşün usta
4 3 3 B her türlü eziyor neden anlamıyorumŞİmdi maçım var 380 M kadro değeri olan leipzig e karşı Oda 4 3 3 B oynuyor Taktikleri nasıl yapayım sence
-
@Liderler2 RB Leipzig ile olan maçın kimin sahasında?
-
@Liderler2 arasında pek fark yok ben yinede a oynuyorum maçlarda bir çok etken var kadronun iyi 4-3-3 a yap en iyi oyuncuları kanata koy messıyı filan sadece atak standart geride kalan alan savunması normal-agresif (hakeme göre) 75 78-79 76(78-79 istediğini yap)
-
@TuRkAsKeri75 kadro değerim 460 m everton deplasmanındayım onunda 320 m değeri var 433a kk oynuyor ben 433b kk oynuyorum dengeli mi oynamam mantıklı yoksa ofansif mi? başka gören ve bilen olursa o da cevaplayabilir teşekkürler şimdiden.