OSM Taktikleri
-
@xxSilverApple said in OSM Taktikleri:
Bayern Leverkusen'e karşı deplasmanda oynuyorum. Onun kadro değeri 280 M. Benimki 373 M. 5-3-2 Kontra Atak oynuyor. Antreman Kampı yok ikimizde de. Maç saat 17.00 da başlıyor sizce 4-4-3A Kanatları Kullan olarak mı çıksam ? yoksa 4-5-1 kgv mi ?
Pardon 4-3-3A olacak arkadaşlar Bu arada benim takımda Bayern Münih.
-
@xxSilverApple 4-3-3 A KK DEFFANS GERİDE KAL ORTA SAHA STANDART FORVET SADECE ATAK 75-70-70 YAP PRESLERİ FALAN ALAN SAVUNMASI YAP
-
@Metobsgn said in OSM Taktikleri:
Adamin kadro değeri düşük ama yedek kadrosu pek yok ondan kadro değeri düşük gözüküyor herhalde kadrosu benle ayni gibi 4-2-3-1 kgv te 4-3-3 kanat yap diyorsunuz eminsiniz demi?
Hacı ben sana niye kadro degerimiz farklı diye sormadım tamam eyvallah bidaha soru sormucam
-
@SütlüPizza ben sana bisey demedim ağa genel olarak yazdim
-
@SütlüPizza yanlis olmuş o zaman onerin varmi macima mac benim sahamda 4-2-3-1 kgv oynuyor adam
-
@SütlüPizza ikimizinde kadrosu hemen hemen ayni
-
@SütlüPizza hep A derlerdi sen B diyosun farklı taktik ileri severim
-
@SütlüPizza 3-0 yendim Çok tesekkur ediyorum. Şuanki rakibim 4-3-3A pasli oyun oynuyor ve deplasmanda oynayacagim. Bi önerin varsa memnun olurum.
-
@SütlüPizza bu arada benim kadrom az da olsa daha iyi.
-
Arkadaşlar kadrom bu hücumda ve orta sahada 2-3 oyuncuda iyileştirme yapılacaktır.
Hedef 4 lig bugün başlayacak ama ben 2-3 taktik denedim bu kadroya göre pek iyi değil istediğim verimi alamadım ya 1-2 farkla yeniyorum ve benden düşük takımlara mağlup oluyorum.Bana daha önce Roma takımını kullanana yada tecrubeli olan arkadaşlar taktik önerebilirlermi rica ediyorum. -
@SerSery35 takımın kötü hiç bir taktik sana yardımcı olamaz koçum
-
@SerSery35 kardeşim 433 kk girebilirsin
-
Osm Taktikleri Hakkında Özelden Her Türlü Soruyu Sorabilirsiniz seve seve yardımcı olurum...
-
@SütlüPizza dun oyuna giremedim kamp basmis 4-2 yenmiş kamp basmasa aslinda