OSM Taktikleri
-
@Metobsgn said in OSM Taktikleri:
@SütlüPizza 4-4-2 pasli oyun adam markaji ofsayt hayir oynayan adama ne yapmaliyim reis deplasmanda oynayacagim kadrom az daha iyi. 4-3-3 A mi yapsam acaba
Kardeş takımı senmi yonetiyon benmi
5 orta saha varsa 4-2-3-1 iyi gider adam markajı yaparsan
yoksa 4-3-3 A yap presleri yukardan asagı - 59-59-59 yap adam adama yap kg -
@CnytAkn said in OSM Taktikleri:
@Farukkuscu28 Kardeşim merak ettim bu taktikleri ne ara denedin? Hesabın da daha 10 günlük ve 10 istifan var.Bence taktik vermeden önce biraz daha bilgi sahibi olman gerekir insanlara yanlış bilgi vermek için.
Kardeş yaklaşık 4senedir osm oynuyorum sen rahat ol biliyoruzda veriyoruz bu hesabım yeni diğerini silmek zorunda kaldım hem sen istemiyosan yapma verdiklerimi?
-
@SütlüPizza aga kusura bakma da ogrenme asamasindayim az kaldi daha istemem taktik
-
@Farukkuscu28 12 yaşından beri bu oyunu oynuyosun 16 yaşındasın yeni hesabında 10 günde 10 istifa var baya tecrübelisin o zaman kardeşim kusuruma bakma isteyen olursa ver tabi taktik.
-
@SütlüPizza saka oldugu kacinilmazdi !
-
-
4-4-2 B Paslı'dan randıman alan varmı sayın menajerler
-
@SütlüPizza oyle bi taktik denedim hiç
-
@princemkey said in OSM Taktikleri:
@SütlüPizza oyle bi taktik denedim hiç
Deneyenlere soruyorum
Eger randıman alan varsa 4-4-2 B oynucam 4-3-3 ten sıkıldım -
Bana galatasaray taktigi verecek hocalar arıyorum kadroma bakıp hangi oyuncuları elden çıkarmamı da söyliyebilirse sevinirim
-
@engind35 said in OSM Taktikleri:
Bana galatasaray taktigi verecek hocalar arıyorum kadroma bakıp hangi oyuncuları elden çıkarmamı da söyliyebilirse sevinirim
bana ozelden mesaj atmıssın bende sana yanıt verdim oyundaki ozelden degil forumdaki ozelden kolay gelsin
-
oyucuların iyi değilse taktiğin pek önemi yok bence
-
Selam gençler
-
@NewManager00 sensin şampiyon
-
451 kaleyi görünce vur a karşılık olarak ne oynamalıyım? karşımdaki tottenham ben manchester city 433 b pas adam adama yaptım yararlı olur mu?
-
@Fabiocapello58 kaleyi görünce vur'a karşı adam adama etkili olmayabilir alan savunması dene onun dışındaki taktik iyi
-
-
bugün ligin son maçı var.averajla 1. yim bayern münihle oynayacağım ve computer ama casus attım 3322 oynayacak ve ben 442b paslı oynuyorum bu taktikle yenebilir miyim bildiğime göre 3322 baya zorluyor 442 yi. hakem yeşil olduğu için çok agresif gireceğim