OSM Taktikleri
-
Merhaba @liderler2
Oyuncuların form durumu yaşı ve sürekli maç oynaması ile tamamen doğru orantılıdır. Genç oyuncular örneğin 6-7 maç oynayıp yoruluyor ise yaşlı oyuncularda bu 3-4 gibidir. Arada bir oyunculara rotasyon uygulamanız tamamen sizin yararınıza olacaktır. Form durumu o zaman %100 e çıkar -
Hocam lig yeni başladı 2 maçta %75 düştü formları bazı oyuncuların
Oyuncularımda genç yani 19 20 25 felan -
@liderler2 evet az önce oyuncularına baktım 2 maçta bu kadar düşmeleri enteresan, çünkü 3 maçta düşüyordu bu derece. Oyuna gelen bi güncelleme olabilir belki, çünkü maç başına verilen mp ler de düşmüş
-
@bayram-karakuş said in OSM Taktikleri:
@liderler2 evet az önce oyuncularına baktım 2 maçta bu kadar düşmeleri enteresan, çünkü 3 maçta düşüyordu bu derece. Oyuna gelen bi güncelleme olabilir belki, çünkü maç başına verilen mp ler de düşmüş
ibreleri sona dayarsanız çabuk yorulur.
-
@Omarijkhard
Sanırım kendinle karıştırdın .D -
@liderler2 said in OSM Taktikleri:
Hocam lig yeni başladı 2 maçta %75 düştü formları bazı oyuncuların
Oyuncularımda genç yani 19 20 25 felanBu tür ayarları çok çok ileri doğru çekersen 2 maçta o kadar yorulmaları normaldir. :slight_smile:
-
Baskılarımız hemen hemen aynı dostum Sadece Agresif oynatıyorum ondan kaynaklıda olabilir
-
@liderler2 Büyük ihtimal çok agresif oynatıyorsundur o zaman dediğin gibi. Çünkü benim oyuncuların formu 2 maç oynadıktan sonra %100'den %87-88 civarına düşüyor. Çok agresif oynamanı önermem açıkçası kırmızı kart alma oranın çok yükseliyor. :slight_smile:
-
Doğru çok agresiften kaynaklı galiba .D
-
Gençler , Üstadlar Avrupa Şampiyonasında Sevillayı aldım ben 433 oyanayan biriyim ama takımda sadece 3 forvet var yedeksiz oynamak istemediğim için bana taktik önerisi
-
This post is deleted!
-
Ofsayt tuzağının ne gibi yararları zararları var ?
-
@saitsait60 ofsayt tuzagi yapmadiginda defanslarin ile rakip hucumcularin arasinda ataklari engelleyemeyecek kadar guc farki varsa rakip bir sekilde golu atar. Ofsayt tuzagi bu durumda rakibi tuzaga dusurerek gol atmalarini zorlastirmak icin isine yarayabilir ama unutulmamasi gereken sey defanslarin ofsayt taktigini her zaman basarili bir sekilde uygulayamayabilirler. Bu durumda normalde engelleyebilecegin bir ataktan da ofsayt tuzagi yuzunden gol yiyebilirsin. Ne kadar cok defans oyuncusu oynatirsan birbirileriyle uyumu zorlasacagi icin ofsayt tuzaginin basari yuzdesi duser. Bu yuzden ofsayt tuzagini kullanacaksan 3 defansli dizilislerde kullanmani oneririrlm.
-
@sir-umut-birdal Teşekkürler, sağolun.
-
iyi takımlan oynuyorsanız kesinlikle 4-3-3 b oynamanızı tavsiye ederim birde iyi takımken eğer kanatlardan oynuyorsanız kötü takımlara karşı beklerinizi ileri geri yapabilirsiniz bu gerçektende hücumda çeşitliliği ve gol atmanızı artırır
-
Usta selam, arsenalle 433b oynamak istiyorum diger defans ortasaha ve forvette 90 alti oyuncu yok diger kanat mi pas mi yoksa kgv mu oynamaliyim yardimlasma nasil olmali?
-
@hestera Hocam bana acil deplasmanda oynama taktığı ve parametreleri lazım.genel de ligimde 4-3-3a veya b oynanıyor.takımım iyi her taktige uyar .İngiltere liginde oynuyorum.deplasman galibiyeti görmedim daha acil yardımınıza ihtiyacım var!
-
bence 4-3-3 b de bence kanatlardan oyna dediğim gibi eğer güçsüz takımlan yapıyorsan beklerini ileri geri yap stoperler geride kalsın orta saha yerini korusun forvet sadece hücum bazı oyuncular bazı taktiklere uyum sağlıyamaz ben bunları oyuncu puanlarından bakıyorum mesela bende ramos kötü oynuyor onu satmayı düşünüyorum taktiğime uyum sağlıyamıyor katkı yapmıyor saten yaşlı transfer listesine koyuyorum taktiğine uyum sağlayacak oyuncular alman takımdaki uyumu sağlayabilir eğer güçlü takımlan yapıyorsan 4 defansını da geride tutabilirsin orta sahalarını ortada tutabilirsin eğer orta sahalar forvete yardım ederse orta sahan boş kalabilir ve gol yiyebilirsin o yüzden orta sahalarını ortada tut bence forvetlerinle sadece hücüm yapabilirsin bide güçsüz takımlara rotasyon yapabilirsin böylece oyuncuların dinlenir yorgun rakibe karşı baskı yapabilirsin böylece kolay bir şekilde topu alırsın yada moralsiz bi takıma karşı umarım yardımcı olmuşumdur
-
ARkadaşlar 4-5-1 oynayın. Sonra oyun stilin kaleyi görünce vur olsun. alan markajı uygulayın ofsayt tuzağı hayır olacak. Agresif modunda oyna. Baskı ve stil dengeli olmalı. tempo ise topa hakim olmalı. bak ne galibiyetler alırsınız