OSM Taktikleri
-
@sir-umut-birdal Teşekkürler, sağolun.
-
iyi takımlan oynuyorsanız kesinlikle 4-3-3 b oynamanızı tavsiye ederim birde iyi takımken eğer kanatlardan oynuyorsanız kötü takımlara karşı beklerinizi ileri geri yapabilirsiniz bu gerçektende hücumda çeşitliliği ve gol atmanızı artırır
-
Usta selam, arsenalle 433b oynamak istiyorum diger defans ortasaha ve forvette 90 alti oyuncu yok diger kanat mi pas mi yoksa kgv mu oynamaliyim yardimlasma nasil olmali?
-
@hestera Hocam bana acil deplasmanda oynama taktığı ve parametreleri lazım.genel de ligimde 4-3-3a veya b oynanıyor.takımım iyi her taktige uyar .İngiltere liginde oynuyorum.deplasman galibiyeti görmedim daha acil yardımınıza ihtiyacım var!
-
bence 4-3-3 b de bence kanatlardan oyna dediğim gibi eğer güçsüz takımlan yapıyorsan beklerini ileri geri yap stoperler geride kalsın orta saha yerini korusun forvet sadece hücum bazı oyuncular bazı taktiklere uyum sağlıyamaz ben bunları oyuncu puanlarından bakıyorum mesela bende ramos kötü oynuyor onu satmayı düşünüyorum taktiğime uyum sağlıyamıyor katkı yapmıyor saten yaşlı transfer listesine koyuyorum taktiğine uyum sağlayacak oyuncular alman takımdaki uyumu sağlayabilir eğer güçlü takımlan yapıyorsan 4 defansını da geride tutabilirsin orta sahalarını ortada tutabilirsin eğer orta sahalar forvete yardım ederse orta sahan boş kalabilir ve gol yiyebilirsin o yüzden orta sahalarını ortada tut bence forvetlerinle sadece hücüm yapabilirsin bide güçsüz takımlara rotasyon yapabilirsin böylece oyuncuların dinlenir yorgun rakibe karşı baskı yapabilirsin böylece kolay bir şekilde topu alırsın yada moralsiz bi takıma karşı umarım yardımcı olmuşumdur
-
ARkadaşlar 4-5-1 oynayın. Sonra oyun stilin kaleyi görünce vur olsun. alan markajı uygulayın ofsayt tuzağı hayır olacak. Agresif modunda oyna. Baskı ve stil dengeli olmalı. tempo ise topa hakim olmalı. bak ne galibiyetler alırsınız
-
@beyoglu12 bak birader 4-5-1 oyna. Sonra oyun stilin kaleyi görünce vur olsun. alan markajı uygula. ofsayt tuzağı hayır olacak. Agresif modunda oyna. Baskı ve stil dengeli olmalı. tempo ise topa hakim olmalı. bak ne galibiyetler alırsın
-
Oyunun temeli taktiklerden yeni aldığın oyunculardan geçiyor ( antrenmanda önemli ) sana şöle ipucu veriyim tanıdığın iyi bildiğin oyuncuları al mesela taktiğin kontratak ( tavsiye etmem ) naldoyu al naldo çünkü kontratakda iyi oynayan oyuncu yeni aldığın oyuncuları hemen oynatma bence 1 2 maç sonra oynatabilirsin bu dahada iyi olur . dizilişinde sıkıntı olduğunu düşünüyorsan şöle yap : 4-3-3 b ye karşı 4-3-3 a oynayabilirsin . saten genelikle 4-3-3 b oynadıkları için sana bu çözümü söledim eğer benim dediğimi riske etmek istemiyorsan boss coins karşılığı dostluk maçı at 4-3-3 b oynayan kişilere bu işe yaramazsa taktiklerini değiştirebilirsin oyunu oynadıkça saten bilgileri öğreneceksin
-
@pashacocugu Eyvallah sağolasın deneyelim bakalım nasıl sonuç çıkacak
-
Abi bence güçsüzlere 325, güçlülere 631
-
This post is deleted!
-
@beyoglu12 benim profilime bakabilirsin ne kadar başarılı olduğunu
-
@hustundel 4-4-2 B deniyorum taktikler nasıl olmalı
-
@f-s-m-0-13 en iyi uyguladıgın taktigi soylermisin ?
-
Arkadaşlar topa sahip olma veya tek pas futbol bunlar hangi stiller için uygundur?
-
@lmusa-biner topa sahip olma pas oyunu için daha uygun. Tek pas futbol hiç oynamadım.
-
@sir-umut-birdal aynen bende öyle düşünüyorumda bazı arkadaşlar pas oyununada yüksek tempoyla çıkıyor
-
@lmusa-biner yüksek tempo bence atak futbolunda oynanır. Oyunda da atak futbolu için kanatları kullanmak daha mantıklı.