OSM Taktikleri
-
ARkadaşlar 4-5-1 oynayın. Sonra oyun stilin kaleyi görünce vur olsun. alan markajı uygulayın ofsayt tuzağı hayır olacak. Agresif modunda oyna. Baskı ve stil dengeli olmalı. tempo ise topa hakim olmalı. bak ne galibiyetler alırsınız
-
@beyoglu12 bak birader 4-5-1 oyna. Sonra oyun stilin kaleyi görünce vur olsun. alan markajı uygula. ofsayt tuzağı hayır olacak. Agresif modunda oyna. Baskı ve stil dengeli olmalı. tempo ise topa hakim olmalı. bak ne galibiyetler alırsın
-
Oyunun temeli taktiklerden yeni aldığın oyunculardan geçiyor ( antrenmanda önemli ) sana şöle ipucu veriyim tanıdığın iyi bildiğin oyuncuları al mesela taktiğin kontratak ( tavsiye etmem ) naldoyu al naldo çünkü kontratakda iyi oynayan oyuncu yeni aldığın oyuncuları hemen oynatma bence 1 2 maç sonra oynatabilirsin bu dahada iyi olur . dizilişinde sıkıntı olduğunu düşünüyorsan şöle yap : 4-3-3 b ye karşı 4-3-3 a oynayabilirsin . saten genelikle 4-3-3 b oynadıkları için sana bu çözümü söledim eğer benim dediğimi riske etmek istemiyorsan boss coins karşılığı dostluk maçı at 4-3-3 b oynayan kişilere bu işe yaramazsa taktiklerini değiştirebilirsin oyunu oynadıkça saten bilgileri öğreneceksin
-
@pashacocugu Eyvallah sağolasın deneyelim bakalım nasıl sonuç çıkacak
-
Abi bence güçsüzlere 325, güçlülere 631
-
This post is deleted!
-
@beyoglu12 benim profilime bakabilirsin ne kadar başarılı olduğunu
-
@hustundel 4-4-2 B deniyorum taktikler nasıl olmalı
-
@f-s-m-0-13 en iyi uyguladıgın taktigi soylermisin ?
-
Arkadaşlar topa sahip olma veya tek pas futbol bunlar hangi stiller için uygundur?
-
@lmusa-biner topa sahip olma pas oyunu için daha uygun. Tek pas futbol hiç oynamadım.
-
@sir-umut-birdal aynen bende öyle düşünüyorumda bazı arkadaşlar pas oyununada yüksek tempoyla çıkıyor
-
@lmusa-biner yüksek tempo bence atak futbolunda oynanır. Oyunda da atak futbolu için kanatları kullanmak daha mantıklı.
-
arkadaşlar eğer rakibiniz 4-3-3 b oynuyorsa ona karşı 4-3-3 a oynayabilirsiniz birde eğer rakibiniz 4-3-3 a oynuyorsa ona karşı 4-4-2 b oynayabilirsiniz ben bunları dostluk maçları yaparak inceledim ve güçlü takımları yendim umarım işinize yarar
-
@theking-38 said in OSM Taktikleri:
Gençler , Üstadlar Avrupa Şampiyonasında Sevillayı aldım ben 433 oyanayan biriyim ama takımda sadece 3 forvet var yedeksiz oynamak istemediğim için bana taktik önerisi
yok mu yardım ??
-
@theking-38 kulüp sayfalarında Sevilla görünmüyor?
-
@sir-umut-birdal vardı istifa ettim 1 dk önce
-
Rakip chelsea 433b kanat oynuyor ben manchester cityim. Deplasmandayım nası bi karşı taktik yapsam galip gelebilirim