OSM Taktikleri
-
@ŞAMPİYON-YAPTIRAN 433 pas veya kk girebilirsin ama özellikle computerlerde 3322 taktiği çok zordur kamp basma ihtimalin varsa kamp basabilirsin ama kendine güvenir sen 433 pas oynayabilirsin
-
4-2-3-1 veya 4-5-1 kgv için pres atak ve pas değerleri nasıl olursa gol sıkıntısı cekmeyiz ve ve dengeli bir takım olabilir yzarsanız sevinirim
-
@Eren-Erulutekin said in OSM Taktikleri:
4-2-3-1 veya 4-5-1 kgv için pres atak ve pas değerleri nasıl olursa gol sıkıntısı cekmeyiz ve ve dengeli bir takım olabilir yzarsanız sevinirim
Maç yaklaşıyor var mı yrdım edebilecek birileri?
-
@Fabiocapello58 kardeşim maç evinde mi ?
-
@Eren-Erulutekin ev sahibi misin deplasmanda misin , karşı takımın güç durumu nedir bize söylemen gerek kardesim
-
@ŞAMPİYON-YAPTIRAN çok agresif oynayabilirsiniz, onerim 433 kanat mevkiler sabit alan savunması , ofsayt yok .
-
@Fabiocapello58 alan savunması ve 4231 defansif deneyebilirsiniz
-
@manhay said in OSM Taktikleri:
@Eren-Erulutekin ev sahibi misin deplasmanda misin , karşı takımın güç durumu nedir bize söylemen gerek kardesim
ev sahibi ve deplasman için genel olarak soruyorum 4-2-3-1 taktiginin genel oranları nasıl olmalı? orta sıra takımı ama iyi kadro ile üstleri zorlayacak bi kadro ile
-
@Eren-Erulutekin Genel olarak sayıları 50-60 arasında tutman lazım defansif oynamak istersen biraz düşürebilirsin.
-
Manchester City ile yeni bir lige başlıyorum. Taktik önerilerinizi alabilir miyim arkadaşlar ? Malum hedef 1. Yarında Manchester United ile oynuyorum şans işte ilk maçtan büyük takımla ama evimde oynuyorum ne tür bir yol izlemeliyim tavsiyesi olan var mı ?
-
@xxSilverApple 433 kanatlari kullan ama cok ofansif cikma fazla acik verirsin.
-
4-4-2 B Paslı oyuna karşı hangi taktiği kullanmalıyım? Kupa final maçım. Kadrom rakipten daha iyi bu arada.
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
@injoystar Zararı olmaz, özelden dönemedim yoğundum
tm abi allah razi olsun abi cok iyisin be abi seni seviyorum
-
Selam Arkadaşlar, Arkadaşım ile aynı ligdeyiz. Ben Barça o real, 343B KGV oynuyor, buna karşın nasıl bir taktik yapabilirim? Benim evimde maç. Yardımcı olursanız sevinirim :man_lifting_weights_tone3:
-
@Pempe-panter-volkan 433a kanat kullan ofsayt yok alan savunması hakeme dikkat et kadro farkı yoksa yenersin.
-
@CnytAkn teşekkür ederim :hand_splayed_tone2: