OSM Taktikleri
-
Rakibe göre taktik mi ?
Yoksa sabit taktik mi ?Tecrübeli tecrübesiz herkes fikrini söylesin
-
Rakibe göre taktik kardeşim . Sabit taktik ile belli bir noktadan sonra patlarsın
-
@hestera valla abi ben şimdiye kadar hep sabit taktik yaptım
Rakibe göre olunca sürekli taktik değişince takım oynayamaz diye hiç bi zaman denemedim -
Sağlam bir sabit taktiğin varsa seni baya bi götürür ama gerçekten efektif sağlam bir taktikse. Ama sağlam menajerler ile oynadığın zaman işe yaramayabilir. O zaman rakibe göre taktik yapman lazım . Ev sahibi avantajı , oyuncu faktörü , moralleri , maça etki edecek birden çok kombinasyon var .
-
@hestera bi aralar yapıyordum oyuna ilk başladığım zamanlar sonradan verim düştü sebebini bulamadım uzun zamandır sabit taktik oynuyorum
-
4 5 1 kgv in karşı taktiği ne olabilir
-
beyler size sağlam bir taktik vericem deneyin görün zor yenilirsiniz
4-3-3 B Paslı oyun forvet orta sahayı destekle,orta saha forveti destekle,defans geride kal. alan markajı agresif ofsayt taktiği evet tam saha baskı(85) herkes atağa (83) tek pas futbolu (85) -
@theking-38 rakibe göre taktik bence
-
@fabiocapello58 diğer taktikler nasıl olmalı ?
-
benim takım real madrid kadro değerim 399 milyon rakip barcelona ikimizde kamp bastık onun kadro değeri 352 milyon kesinlikle kazanmam gerek ben hep 4 3 3 a paslı oyun oynadım namağlup liderim o 4 3 3 b oynuyor lütfen taktik verin yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın ilk defa foruma girdim
-
@xxkralbenim Ev avantajın varsa iyi olur,433 te pas yerine kanatları kullan yaparsan daha mantıklı 433a kanatları kullan ofsayt yok alan savunması mevkıler sabıt sayıları 60-75 arası uygula.
-
@cnytakn deplasmandayım kardeş
-
@xxkralbenim o zaman mentalite ofansif olmasın 58 yap dengeli oyna
-
LÜTFEN YARDIM EDECEK YOKMU BEYLER CİDDİ BİR MAÇ KESİN TAKTİK GEREK SAĞLAM BİRŞEY OLSUN YUKARIDA BELİRTTİM 2 SAAT KALDI MAÇA
-
@xxkralbenim kardeş benden önce bi arkadaş yazmış işte okumuyor musun bende ufak bi öneride bulundum
-
Eyvallah inşallah maçı alırım TEŞEKKÜRLER
-
arkadaşlar günde sadece 1 antrenmanmı yapmalıyız