OSM Taktikleri
-
benim takım real madrid kadro değerim 399 milyon rakip barcelona ikimizde kamp bastık onun kadro değeri 352 milyon kesinlikle kazanmam gerek ben hep 4 3 3 a paslı oyun oynadım namağlup liderim o 4 3 3 b oynuyor lütfen taktik verin yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın ilk defa foruma girdim
-
@xxkralbenim Ev avantajın varsa iyi olur,433 te pas yerine kanatları kullan yaparsan daha mantıklı 433a kanatları kullan ofsayt yok alan savunması mevkıler sabıt sayıları 60-75 arası uygula.
-
@cnytakn deplasmandayım kardeş
-
@xxkralbenim o zaman mentalite ofansif olmasın 58 yap dengeli oyna
-
LÜTFEN YARDIM EDECEK YOKMU BEYLER CİDDİ BİR MAÇ KESİN TAKTİK GEREK SAĞLAM BİRŞEY OLSUN YUKARIDA BELİRTTİM 2 SAAT KALDI MAÇA
-
@xxkralbenim kardeş benden önce bi arkadaş yazmış işte okumuyor musun bende ufak bi öneride bulundum
-
Eyvallah inşallah maçı alırım TEŞEKKÜRLER
-
arkadaşlar günde sadece 1 antrenmanmı yapmalıyız
-
mesela ben tottenhamda donnarumayı aldım günde 2 kere falanmı antrenmana koysam yoksa günde 1 kere mi koysam daha iyi gelişir
-
çok teşekkür ederim yardımın için
-
-
Arkadaşlar oyunu uzun zaman oynayan birisi veya oyundan anlayan birisi varsa her dizilişin ters taktiğini atabilirmi ? çünkü çoğu kişi şöle yazıyor :
rakibim chelsea 4-3-3 b oynuyor nasıl yenebilirim ?
rakibim 4-4-2 b oynuyor nasıl yenebilirim ?
rakibim 3-4-3 b oynuyor nasıl yenebilirim ? vb şeyler yazılıyor
bunu birisi yazarsa çok memnun olurum ve bilmeyen kişilerde memnun olur -
arkadaşlar ben oyuncumu antrenmana koyuyorum üst üste koyunca yavaş yavaş artıyor acaba 1 gün antrenman yaptırmasam oyuncum diyer gün fazla artarmı
-
@f-s-m-0-13 sen kurt hocasın abi ders almaz ders verirsin