OSM Taktikleri
-
Eyvallah inşallah maçı alırım TEŞEKKÜRLER
-
arkadaşlar günde sadece 1 antrenmanmı yapmalıyız
-
mesela ben tottenhamda donnarumayı aldım günde 2 kere falanmı antrenmana koysam yoksa günde 1 kere mi koysam daha iyi gelişir
-
çok teşekkür ederim yardımın için
-
-
Arkadaşlar oyunu uzun zaman oynayan birisi veya oyundan anlayan birisi varsa her dizilişin ters taktiğini atabilirmi ? çünkü çoğu kişi şöle yazıyor :
rakibim chelsea 4-3-3 b oynuyor nasıl yenebilirim ?
rakibim 4-4-2 b oynuyor nasıl yenebilirim ?
rakibim 3-4-3 b oynuyor nasıl yenebilirim ? vb şeyler yazılıyor
bunu birisi yazarsa çok memnun olurum ve bilmeyen kişilerde memnun olur -
arkadaşlar ben oyuncumu antrenmana koyuyorum üst üste koyunca yavaş yavaş artıyor acaba 1 gün antrenman yaptırmasam oyuncum diyer gün fazla artarmı
-
@f-s-m-0-13 sen kurt hocasın abi ders almaz ders verirsin
-
@sir-umut-birdal eyvallah kardeşim ama gençler ateş gibi maşallah :clap_tone1:
-
@f-s-m-0-13 wcl oynanır hocam
-
@f-s-m-0-13 Ne oynanır dedi ya ahahh
-
Beyler bana kalırsa kendi sahanızda olan maçlarda 4-3-3 A KK oynayın(rakip sizden çok üstün değilse),deplasmanda rakip daha güçlü ise 4-5-1 4-2-3-1 kgv deneyebilirsiniz(değerleri fazla yapmazsanız daha iyi olur) deplasmanda kadrolar eşit ise risk alıp 4-3-3 A KK kullanabilirsiniz.Risk alıp başarılı olmak iyidir.
-
@karacadal07 kim eray
-
Yapacağınız yorumları deplasmana göre düşünerek yaparsanız sevinirim.
4-5-1 KGV
4-2-3-1 KGV
5-3-2 KONTRA ATAKBu taktiklerin değerleri nasıl olması ben ortalama yaptığım zaman güzel sonuçlar alamıyorum ama 75'e sabitlediğim zaman güzek verim alıyorum. Genelde rakipler 4-3-3 olduğu için bu taktikleri kurmaya özen gösteriyorum ama değerleri bakımından fikrim tam olarak oturmadı önerileriniz nelerdir.
4-3-3 Kanatları kullana karşı 5-3-2 kontra atak değerler 75'e sabit iken en azından beraberlik kurtardığım oluyor.
-
@f-s-m-0-13 said in OSM Taktikleri:
@karacadal07 kim eray
anlamadım abi