OSM Taktikleri
-
@f-s-m-0-13 wcl oynanır hocam
-
@f-s-m-0-13 Ne oynanır dedi ya ahahh
-
Beyler bana kalırsa kendi sahanızda olan maçlarda 4-3-3 A KK oynayın(rakip sizden çok üstün değilse),deplasmanda rakip daha güçlü ise 4-5-1 4-2-3-1 kgv deneyebilirsiniz(değerleri fazla yapmazsanız daha iyi olur) deplasmanda kadrolar eşit ise risk alıp 4-3-3 A KK kullanabilirsiniz.Risk alıp başarılı olmak iyidir.
-
@karacadal07 kim eray
-
Yapacağınız yorumları deplasmana göre düşünerek yaparsanız sevinirim.
4-5-1 KGV
4-2-3-1 KGV
5-3-2 KONTRA ATAKBu taktiklerin değerleri nasıl olması ben ortalama yaptığım zaman güzel sonuçlar alamıyorum ama 75'e sabitlediğim zaman güzek verim alıyorum. Genelde rakipler 4-3-3 olduğu için bu taktikleri kurmaya özen gösteriyorum ama değerleri bakımından fikrim tam olarak oturmadı önerileriniz nelerdir.
4-3-3 Kanatları kullana karşı 5-3-2 kontra atak değerler 75'e sabit iken en azından beraberlik kurtardığım oluyor.
-
@f-s-m-0-13 said in OSM Taktikleri:
@karacadal07 kim eray
anlamadım abi -
@karacadal07 dedigin taktigi kim icin dedin
-
-
@karacadal07 tamam ben kullanacam kesin
-
-
@karacadal07 cansın
-
16.lık isteyen bir takım aldım. İyi takımlara karşı nasıl bir taktik kullanmalıyım. 6-3-1 mantıklı bir seçenek mi
-
@karacadal07 4231 ve 451 kgv çok sıradan bi hal aldı kardeşim. Çoğu taktik tarafından kolayca nakavt edilebiliyor. Artık direkt diziliş ve oyun stilini söyleyip maç kazanılmıyor benim gözlemlerime göre yeni motorda belirleyici olan çizgi taktikleri ve mentalite.
-
Herkese iyi oyunlar
M.United takımını aldım. Ilk mac bildiğiniz gibi M.City ile. Rakibim 4-3-3 A KGV adam adama markaj ofsayt kapalı oynuyor
Bende 433 A KK çıkmayı düşünüyorum sizin önerileriniz nelerdir ne yaparsam alırım yoksa 433 A KK ile devammi etmeliyim -
@alprn38kcygt 433 kgv yapan adama ne çıksan yenersin ama sen 433a kanat çık riske girmek istemiyorum diyorsan 451 kgv çıkabilirsin ama 433 yap pişman olmazsın.
-
@alprn38kcygt 433 kgv yapan adama ne çıksan yenersin ama sen 433a kanat çık riske girmek istemiyorum diyorsan 451 kgv çıkabilirsin ama 433 yap pişman olmazsın.
-
beyler 4-4-2 B taktigi bilen varsa yazsın