OSM Taktikleri
-
-
@karacadal07 tamam ben kullanacam kesin
-
-
@karacadal07 cansın
-
16.lık isteyen bir takım aldım. İyi takımlara karşı nasıl bir taktik kullanmalıyım. 6-3-1 mantıklı bir seçenek mi
-
@karacadal07 4231 ve 451 kgv çok sıradan bi hal aldı kardeşim. Çoğu taktik tarafından kolayca nakavt edilebiliyor. Artık direkt diziliş ve oyun stilini söyleyip maç kazanılmıyor benim gözlemlerime göre yeni motorda belirleyici olan çizgi taktikleri ve mentalite.
-
Herkese iyi oyunlar
M.United takımını aldım. Ilk mac bildiğiniz gibi M.City ile. Rakibim 4-3-3 A KGV adam adama markaj ofsayt kapalı oynuyor
Bende 433 A KK çıkmayı düşünüyorum sizin önerileriniz nelerdir ne yaparsam alırım yoksa 433 A KK ile devammi etmeliyim -
@alprn38kcygt 433 kgv yapan adama ne çıksan yenersin ama sen 433a kanat çık riske girmek istemiyorum diyorsan 451 kgv çıkabilirsin ama 433 yap pişman olmazsın.
-
@alprn38kcygt 433 kgv yapan adama ne çıksan yenersin ama sen 433a kanat çık riske girmek istemiyorum diyorsan 451 kgv çıkabilirsin ama 433 yap pişman olmazsın.
-
beyler 4-4-2 B taktigi bilen varsa yazsın
-
@serhat_kaya31 442b önermiyorum başkan iki ucu keskin bıçak diziliş. İlle de öyle oynıcam diyosan paslaşarak oyna
-
Tecrübeli arkadaşlara bi sorum olacak beyler bugün önemli bi maçım var rakiple güçler aynı sayılır kadro değeri farkı 7 milyon bişey benimde 3 tane as oyuncumun formu sarı olmuş ben oynatmatı düşünüyorum ama daha formu yüksek bir oyuncuyu oynatmammı gerek acaba? ama as oyuncularıma göre güçsüz bu oyuncular
-
@lmusa-biner Ben çoğunlukla oynatmazdim ama gözlemlerime göre oyuncunun maç puanı düşük oluyor örneğin 8 değil de 6 oluyor ama eğer normalde gol atıyorsa golünü atmayı da ihmal etmiyor.
-
@saitsait60 90 lık ibrahimocivin yerine 79 luk birini oynatmak özelliklede bu önemli maç için yanlış olacak gibi geliyor bana
-
@lmusa-biner eğer sadece bir kisi ise onu dinlendirmeni öneririm ama daha fazla ise oynat gitsin
-
@saitsait60 ya işte dinlendirecektm aslnda ama bundan sonraki maçta lig 2.si peşpeşe 2 zor maç ve formsuz 3 tane oyuncu mecbur oynatıcam valla yapacak bişe yok
-
@lmusa-biner Taktik iyiyse sorun olmaz .