OSM Taktikleri
-
Rakibim 4 5 1 kaleyi görünce vur oynuyor, kadrom hemen hemen onunkiyle eşit seviyede maç benim evimde ve rakibim defansif oynuyor bu çoğu maçından belli nasıl bir taktikle çıkabilirim ?
-
@furkançamlı34 433b oyna kendi evindeyse
-
Selamın Aleyküm 5-3-1-1 Paslı oyuna karşı taktiğiniz var mı ? Benim fikrim 4-5-1 Kanatları kullan ortasahayı kalabalık tutmak sizce faydası olur mu ? Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum
-
4-2-3-1 kgv adam adama karşı hangi taktik önerirsiniz
-
Merhabalar şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler hedef 15 malatyaspor takımını aldım ve sezon boyunca çoğu maçta 6-3-1 taktiği ile oynamak istiyorum
6-3-1 taktiği için çizgi taktikleri baskı stil tempo değerleri ve oyun stili önerebilirmisiniz ?
-
541 dizilişiyle kontra atak mı oynanır yoksa kaleyi görünce vur mu ?
-
@dkclcnr58 4-3-3 A Kanatlar Ve Forvet İleri Gerisi kendi Pozisyonu korusun. mücadele agresif rakamsal verileride baskıyı 70 stili 79 an alttaki de tempoyu 75 yapmanı tavsıye eederim uzmanlarını secmeyı unutma
-
Merhaba beyler 6-3-1 için çizgi taktikleri ve baskı stil tempo değerleri konusunda yardim edicek tecrübeli biri varmı
-
göztepe için en iyi taktik nedir arkadaşlar tavsiyelere açığım
-
Rakip 4-3-3 A çıkıyor ve paslaşarak çıkıyor sahaya kadro değerlerimiz hemen hemen aynı rakip beşiktaş ben leipzig nasıl bir taktik uygulamayalım pres olarak ne yapmam lazım paslaşan bir takıma karşı ne gibi önlem almalıyım 4-5-1 ile çok baskı yiyorum baskısız bir taktik önerir misiniz ? Nasıl rahat yenebilirim.