OSM Taktikleri
-
beyler herkes 4-3-3 kanat oynuyor .
1)hangi durumda 4 3 3 A hangi durumda 4 3 3 b oynanmalı.
2) bir de 4 3 3 kanat dışında güzel bir taktik yok mu 4 3 3 A ya karşı da güçlü normalde de güçlü olan .
3)4 4 2 B oynuyorum . tottenham ım lig 4 3 3 kanat oynuyor genel olarak bu konuda ne düşünüyorsunuz. herkesin oynadığı şeyi oynamak istemiyorum. -
Merhaba @xkralordx
-
433a dizilişinde kanatlar defansa yakın olur biraz daha dengeli,433 b dizilişinde daha ofansif kanatlar hucuma yakın oynar rakibine göre belirleyebilirsin.
-
Sadece bir taktikle güçlü olman imkansız kadronuda geliştirmen gerek vs. 433 e karşı diye birşey var bunu oynarsan kesin yenersin diye birşey yok güçlü olan taraf sensen 433 deneyebilirsin yada 451-4231 kgv gibi taktikleri kullanabilirsin.
-
Herkesin oynadığını değil,karşındaki rakip'e ve kadrona en uygun taktikle oynaman daha faydalı olur.
-
-
Fransa liginde psg'ye kök söktürdüm taktik isteyenler özelden ulaşabilir
-
-
arkadaşlar merhaba az önce leipzig takımını aldım. bu takım için taktik önerir misiniz?
-
Manchester City ile maçım var adamın taktikleri:
4-3-3B kk
Kadro değeri farkı 200 milyon daha değerli adamın kadrosu ve deplasmanda oynayacağım bence 4-5-1 kgv oynarsam maçı alma ihtimalim var siz ne diyorsunuz şimdiden teşekkürler -
@perfectrogue kadro farkı 200 çok fazla puan çıkarırsan senin için iyi 451-541 denemeni tavsiye ederim.
-
@cnytakn
Bence de 5-4-1 yapıp kapanma fikri mantıklı oyun stili ne olmalı kgv değil mi çok soru sordum kusura bakmayın -
4-3-3 KK çizgi taktikleri ve değerler kaç olması tavsiye edilir.
-
@eren-erulutekin rakibine bağlı
-
@fabiocapello58 said in OSM Taktikleri:
yani söyle açıklayıcı olabilir.
Kadrosu benle eşit ise, kendisi benden güçlü ise, kendisi benden güçsüz ise nasıl olmalıdır ? yani hangisi %100 galibiyet verir diye sormaktan çok, hangisi daha çok uyumlu olur?
-
@fabiocapello58 said in OSM Taktikleri:
rakip kadro değeri 360m benim degerim 760m mesela
-
4 3 3 a kanatlari kullan alan savunması kadrolarımiz aşağı yukarı eşit Chelsea o, benim takım city acil tatik verin ortada idda var
-
@dursunozbek said in OSM Taktikleri:
3 3 a kanatlari kullan alan savunması kadrolarımiz aşağı yukarı eşit Chelsea o, benim takım city acil tatik verin ortada idda var
5-3-2A kontra atak
degerler 60-60-60
mevkiler sabit
Alan savunması-ofsayt yok- mümkünse agresif.ms 0.
-
@cnytakn 4-5-1in yanında diğer taktikler ne olmalı sizce? Alan savunması ofsayt tuzağı ve çizgi taktikleri falan
-
@perfectrogue Alan savunması, ofsayt yok, forvetler: orta sahayı destekle, ortasahalar: forveti destekle, defanslar:sabit.
-
@eren-erulutekin arada bu fark varsa 433 kk oynama zaten
-
@dogukan-bor Peki o taktikler nasıl belirleniyor rakibe göre olduğunu biliyorum ama dizilişle uygun nasıl yapıldığını söylerseniz sevinirim
-
Yakında maçım var benim kadrom 110 milyon daha değerli 3-3-2-2 ye karşı nasıl oynamalıyım sizce?Şimdiden teşekkürler
-
@perfectrogue Hiç düşünme 433 KK yap
Rakibin bilgisayar mi ?