OSM Taktikleri
-
@fabiocapello58 said in OSM Taktikleri:
@eren-erulutekin rakibine bağlı
yani söyle açıklayıcı olabilir.
Kadrosu benle eşit ise, kendisi benden güçlü ise, kendisi benden güçsüz ise nasıl olmalıdır ? yani hangisi %100 galibiyet verir diye sormaktan çok, hangisi daha çok uyumlu olur?
-
@fabiocapello58 said in OSM Taktikleri:
@eren-erulutekin rakibine bağlı
rakip kadro değeri 360m benim degerim 760m mesela
-
4 3 3 a kanatlari kullan alan savunması kadrolarımiz aşağı yukarı eşit Chelsea o, benim takım city acil tatik verin ortada idda var
-
@dursunozbek said in OSM Taktikleri:
3 3 a kanatlari kullan alan savunması kadrolarımiz aşağı yukarı eşit Chelsea o, benim takım city acil tatik verin ortada idda var
5-3-2A kontra atak
degerler 60-60-60
mevkiler sabit
Alan savunması-ofsayt yok- mümkünse agresif.ms 0.
-
@cnytakn 4-5-1in yanında diğer taktikler ne olmalı sizce? Alan savunması ofsayt tuzağı ve çizgi taktikleri falan
-
@perfectrogue Alan savunması, ofsayt yok, forvetler: orta sahayı destekle, ortasahalar: forveti destekle, defanslar:sabit.
-
@eren-erulutekin arada bu fark varsa 433 kk oynama zaten
-
@dogukan-bor Peki o taktikler nasıl belirleniyor rakibe göre olduğunu biliyorum ama dizilişle uygun nasıl yapıldığını söylerseniz sevinirim
-
Yakında maçım var benim kadrom 110 milyon daha değerli 3-3-2-2 ye karşı nasıl oynamalıyım sizce?Şimdiden teşekkürler
-
@perfectrogue Hiç düşünme 433 KK yap
Rakibin bilgisayar mi ? -
@lordcoach-38 Evet,bilgisayar. Bir de bir sorum daha olacak, Everton ile Manchester City ye karşı maçım var:Maç benim evimde,adamın kadrosu 173 milyon daha değerli 4-4-2 A kk oynatıyor ama bir şey fark ettim rakibin bek oyuncusu yok hepsi stoper defans hattında risk alıp bek olmamasından yararlanmak için 4-3-3 kk oynatsam sonuç alır mıyım?
-
beyler ligde son iki maçım kaldı. 1 averajla öndeyim. 4-3-3 kk oynuyorum. kalan iki rakipten de güçlüyüm, bilgisayar takımları. averaj taktiği diyebileceğiniz bir taktik var mı. aklımda bekleri ileri yapmak var
-
@frtna6161 Sonraki rakiplerinizin diziliş ve taktiklerini söylerseniz yardımcı olabiliriz.
-
@perfectrogue Bilgisayara karşı 433 KK çık hiç düşünmeden
M.City ye karşı 433 oynaman riskli olabilir kaybedebilirsin sen @F-S-M-0-13 @sistematikci @mrtgll33 bu üstadlara sor -
@perfectrogue 4-4-2B kk adam markajı,ofsayt yok şeklinde taktiği rakibin taktiği
-
@frtna6161 Averaj almak için öyle spesifik bir taktik yok, çok gol atman rakibine göre doğru taktiği uygulaman ve oyuncuların formda olmasıyla gerçekleşir.
-
@perfectrogue reis yardımcı oluruz dediğin için casus atıp öğrendim rakibin taktiklerini. taktiksel sorun yaşamıyorum genel olarak. 1 veya 2 maçta puan kaybederim genelde. ama iş sıkıştı şimdi averaj farkım olmayınca. adamı 5-0 yendim 10 averaj aşağı attım. ertesi gün o bilgisyara 8 attı geldi dibime. bitime 2 maç var sıkıntı büyük oyuncularım hepsi formunda rotasyon yaptığım için
-
Bence sen kadron daha iyiyse 4-3-3 kk oynat, bekler ileri, ortasaha pozisyonu koru, forvet sadece hücum, alan markajı, ofsayt tuzağı hayır, mücadele hakeme göre, baskı, stil, tempo ise 70-80 arası yap.
-
@lordcoach-38
Cevap vermediler 4-3-3B kk oynatacağım, sonucu yazarım. -
@perfectrogue said in OSM Taktikleri:
@dogukan-bor Peki o taktikler nasıl belirleniyor rakibe göre olduğunu biliyorum ama dizilişle uygun nasıl yapıldığını söylerseniz sevinirim
Hem dizilişe göre hem de rakibe göre yapıyorum aslında. Defanslar genellikle sabit, eğer rakip tek forvet oynatıyorsa bekler ileri-geri.
Forvetlerimi ise eğer tek forvet oynatıyorsam orta sahayı destekle.
Orta sahalarımı ise eğer tek forvet oynatıyorsam forveti destekle(hücum odaklı) yapıyorum.
Tek forvetimi yalnız bırakırsam gol konusunda çok sıkıntı çekeceğim için orta sahaları hücuma odaklı yapıyorum.