OSM Taktikleri
-
@lordcoach-38
Cevap vermediler 4-3-3B kk oynatacağım, sonucu yazarım. -
@perfectrogue said in OSM Taktikleri:
@dogukan-bor Peki o taktikler nasıl belirleniyor rakibe göre olduğunu biliyorum ama dizilişle uygun nasıl yapıldığını söylerseniz sevinirim
Hem dizilişe göre hem de rakibe göre yapıyorum aslında. Defanslar genellikle sabit, eğer rakip tek forvet oynatıyorsa bekler ileri-geri.
Forvetlerimi ise eğer tek forvet oynatıyorsam orta sahayı destekle.
Orta sahalarımı ise eğer tek forvet oynatıyorsam forveti destekle(hücum odaklı) yapıyorum.
Tek forvetimi yalnız bırakırsam gol konusunda çok sıkıntı çekeceğim için orta sahaları hücuma odaklı yapıyorum.
-
@lordcoach-38
2-1 kazandım M.City ye karşı -
@perfectrogue Tebrikler
Peki diğer maçın noldu -
@lordcoach-38
2-0 kazandım onu da -
4-4-2 B Kanatları kullan taktiğine karşı ne oynayabilirim lütfen acil yardım lazım
-
Merhaba @korelitürk 4231 Kgv oynamanı tavsiye ederim.
-
@cnytakn said in OSM Taktikleri:
Merhaba @korelitürk 4231 Kgv oynamanı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için uygulayacağım.
-
-
Arkadaşlar merhaba,
2 gün sonra çok kritik bir maçım var. rakibimin defansı benden güçlü, forvette eşitiz ortasaham ve kalecim daha güçlü.rakibim 3-4-3 oynuyor kaleyi görünce vur taktiğiyle, ben de normalde 4-3-3 kgv oynuyorum, sizce ona karşı nasıl bir taktik yapmam gerekiyor?
-
Merhaba @ch0sen-0ne 343 - 433 gibi taktiklerde kanatları kullan tavsiye ederim, kgv işi biraz şansa bırakmak gibi.
- 433 kanatları kullan oyuncu formlarına dikkat et,defansın güçsüz olduğu için ortasahan defansa yardım edebilir.
-
@cnytakn said in OSM Taktikleri:
Merhaba @ch0sen-0ne 343 - 433 gibi taktiklerde kanatları kullan tavsiye ederim, kgv işi biraz şansa bırakmak gibi.
- 433 kanatları kullan oyuncu formlarına dikkat et,defansın güçsüz olduğu için ortasahan defansa yardım edebilir.
Teşekkür ederim, 4-3-3 b yapıp ortaya defansif kenarlara da ofansif ortasahaları koydum, başka düzenlemem gereken bir şey var mı bu kanatları kullan taktiğinde?
-
@ch0sen-0ne
4-3-3 kk nın yanında alan markajı, baskı, stil ve tempo 60-70 arası, ofsayt tuzağı kapalı, bekler ileri, ortasaha pozisyonu koru, forvet sadece hücum yap bence. -
@perfectrogue bekler ileri tavsiye etmem riskli ben hiç kullanmıyorum defansa dokunmaman iyi olur.
-
@cnytakn Bilmiyorum ya, ben kanatları kullanda hep bekler ileri oynatıyorum bir eksiğini görmedim şu ana kadar gerçi benim oynatış tarzıma da bağlı galiba ben biraz risk seviyorum
-
@perfectrogue oyuna yeni başladığından taktik denemen normal ama denedikten sonra dediğimi anlıcaksın kardeşim
-
@cnytakn
Bir sorum olacak: Atletico Madrid ile maçım var:Maç evimde, adam 4-4-2 A paslı oyun oynatıyor, kadro değeri adamın 110 milyon daha değerli, siz ne oynamamı tavsiye edersiniz? -
@perfectrogue 4231 kgv oynaman iyi olur ,detay istersen msj atarsın.
-
@cnytakn 4-4-2 ye karşı ne oynanıyor? Çoğu kişi 4-3-3 diyor ama kadro değeri farkından dolayı önermediniz 4-3-3ü galiba
-
@perfectrogue yukarda 4231 yazdım bende onu kullanıyorum 442 bana göre 433 e biraz ters geliyor yinede sen bilirsin.