OSM Taktikleri
-
@perfectrogue yukarda 4231 yazdım bende onu kullanıyorum 442 bana göre 433 e biraz ters geliyor yinede sen bilirsin.
-
@cnytakn Yok, ben de 4-2-3-1 oynatacağım zaten, merakımdan sordum, oyuna yeni başladım ondan
-
Gençler 4-4-2B Paslı oyuna karsı 4-4-2 A kanatları kullan verimli olurmu karsı kamp yaptı ben yapamıyorum :d 3 Forvetim yok 4-3-3 b oyna demeyin
-
@sütlüpizza forvetin azsa 4231-451 deneyebilirsin
-
@cnytakn
Yarın Tottenham Hotspur ile maçım var. Adamın kadro değeri 16 milyon daha fazla, 4-3-3 A kk oynatıyor. Maç evimde, forvet hattı adamın daha iyi, ortasaha hattı adamın daha iyi, defans hattı ise benimki daha iyi, sizce hangi dizilişle oynamalıyım? -
@perfectrogue Fazla fark yoksa gibi sende 433a kk oynayabilirsin ev avantajın var,kamp yaparsan iyi olur.
-
merhaba arkadaşlar. bugün önemli bi maçım var rakip 4-3-3 A paslı oynuyo. 4-4-2 A kgv oynasam alırmıyım? kadrolarımız hemen hemen aynı maç onun evinde
-
Merhaba, 18 menejerli bir ligde Bournemouth ile oynayacağım. Kadroda 10 tane 75-80 arası güçte forvet var. 4 tane 75 lik orta saha ve 5-6 tane 75 li defans oyuncusu var. Bol forvetli bir diziliş seçmem gerekiyor fakat ne yapsam bilemedim. Orta sahada yeterli iyi oyuncum yok o sebeple 3-4-3 de iyi olmayacak gibi. 4-3-3 de ise oyuncu kaliteleri iyi olmadığından dolayı fazla gol atamam diye korkuyorum. Ne yapmak lazım sizce ?
-
@perfectrogue 4-5-1 dizilimi ile alt edebilirsin.
-
@cnytakn
Bugün yaptığım iki transferle ortasaham da daha iyi oldu adamdan 4-3-3 kk deneyeceğim, sonucu yazarım. -
@cnytakn
1-1 berabere kaldık. -
@nimo-i̇rey Reyis her maça ayrı taktik yapmak takımın düzenini bozmuyor mu ? Benim bildiğim bir taktiği tutturup onunla yürümek gerek.
-
@berdin1234 haklısın başkan ben hata yaptım takımın şirazesi kaydı zaten tutturamadım taktik bitaneyle devam edicem artık. frikiği kime kullandırıyım peki orta sahadan en güçlü oyuncularımdan biri kullanıyodu ama yok iş yapmıyo yani maç sonu analizinde de dedi zaten o kullanmasın diye
-
@Nimo-İrey @berdin1234
Valla size tavsiyem belli bi taktik bulup onu tüm sezon oturtun
Sürekli taktik değiştirmek takımın dengesini bozuyor ben deneyimlere dayanarak soyluyorum -
Bournemouth takımını yönetiyorum ve taktik olarak 3-4-3 oynamaya karar verdim. Bu taktikte oyuncu yerleşimiyle alakalı öneri yapmak isteyen var mıdır ?
Mesela reelde Juventus bu taktikte orta saha kanatlarına orjini bek olan adamları koyuyor(alex sandro ve dani alves). Ama bizdeki anlayış ise kanatlara hep hücumu yüksek oyuncuları koymak.
Ne yapmak lazım öneriniz var mıdır ?
@LordCoach-38 -
@cnytakn
Tek bir taktikle gitmek iyi değil bence, rakip doğru taktikle çıktığında yenebiliyor. -
@perfectrogue bende aynı şeyi söyledim