OSM Taktikleri
-
@cnytakn
Leicester City ile 3.yüm, bir de kısa süren liglerde kötü takımlar var ben kötü takımlarla oynamayı sevmiyorum ondan yani. -
@perfectrogue teşekkürler berabere kaldım benim için yeterli oldu
-
@bakarkenbiresme
Tebrikler, işe yaramış taktiğimiz -
Arkadaşlar merhaba daha osm oyununda yeniyim. Kayseriyim 4. Hafta ve 2. Yim. Rakib konya bilgisayar 3-3-2-2 kgv alan markajı ofsayt taktiği oynuyor orta sahası çöp defansıda bi forvetleri 74-72 benim kadro değerim 110m sizce nasıl bir karşı taktikle çıkayım fazla gol atmak istiyorum yardımcı olursanız seviniriM teşekkürler
-
@chetta07
4-3-3 kk çık, alırsın maçı. Daha detaylı bir taktik istiyorsan özelden mesaj at. -
4 3 3 B KK nin detaylı ayrıntılarını verebilecek olan varmi
-
@lordcoach-38 Detay vermek yanlış olur.Senin takımına ve rakibine göre ayarlaman daha doğru,verilen sayılar ortalama olur Örn: 60-79 arası gibi,sadece rakibe değil maça ve oyuncu kondisyonuna bağlı olarak da değişir,yüksek pres takımı gereğinden fazla yorar.
-
Merhaba hayırlı cumalar arkadaşlar rakip bilgisayar göztepe kadro değeri 55 benim 134m. 3-3-4 uzun top ofsayt taktiği alan markajı oynuyo kadrosu zayıf bi gouffran var75 oynuyor. sizce nasıl kadroyla çıkayım fazla gol sallamak istiyorum maç evimde teşekkürler.
-
Yenilgisiz bir takım var ligimde 4-3-3 a oynuyor ve kadro kalitesi ortalama 95 benimde kadrom ortalama 93 aramızda pek fark yok taktik 4-3-3 a paslı oyun oynuyor adam markajı agrasif oynuyor karşı taktiği neyle oynayabilirim
-
@jossie-frenk55 433 a kanatları kullan alan savunması ofsayt yok dene istersen.
-
Tecrübeli arkadaşlar 4-4-2 paslı oyun için ayrıntılı taktikleri acil olarak verir misiniz?
-
@eren-erulutekin kardeşim 433a kk zıttı kesinlikle 343a kk dır değerler 79
-
facebook hesabımı iki ayrı osm hesabına bağladım ve ilk bağladığım hesaba giremiyorum çaresi varmı bu sorunun bir diğer sorumda osm hesap şifremi nasıl öğrenirim
-
@hardlordx21212 osm de çoklu hesap kullanımı yasaktır bu hesabına girdiğin şifreyle devam et ve diğer hesapları kapat ve burası taktik bölümü bunu destek ekibine msj olarak atabilirsin ilgilenirler seninle
-
Arkadaşlar 4-4-2B paslı oyun oynatmak istiyorum. Ayrıntılı taktiklerde yardımcı olur musunuz? Saygılar.
-
@jossie-frenk55 özel antreman bas değer kesin birşey söyleyemem takıma göre değişir60-80 arası