OSM Taktikleri
-
Kadro değeri benden 185 M daha fazla olan bi takimla maçım car bugün
Kapalı oynayio kontra oynamayi düşünüyorum
6 3 1 veya 5 3 2 veya 5 4 1 gibi
Antranman kampi yaptım
Hangi diziliş ve taktikle yenebilirim ?
Rakip 4 3 3 B pasli oyun tercih ediyor
Acill yardım mac saat 5 te -
İçerde oynuyorsan 433A , dışarda oynuyorsan 451 ben böyle oynarım genelde değişmez. Eğer kamp attıysan ve rakip atmadıysa dışarda oynuyorsan dışarda bile 433A oynanabilir.(Paslı oyun değil Kanatları Kullan)
-
KONYA KADROM
BU KADROYA HANGİ TAKTİK VE DİZİLİŞ GİDER ORTASAHAM BERBAT BİRAZ TRANSFER YAPICAM AMA ŞİMDİLİK NE YAPMALIYIM
...DEFANS...--STOPERLER --
Gimenez J. - Ay - Moke--BEKLER--
SOL:Kenedy - Eren Albayrak -Öztorun
SAĞ Skubic -..ORTASAHA..
Ön Libero:Serginho-Findikli-Jonsonn
Ortasaha Sol:Hadziahmetovic
Onnumara:Milosevic
Ortasaha Sağ:Saban..FORVETLER..
Sağ Kanat:Ömer Ali Sahiner
Santrafor:Ezekiel
Forvet Arkası:Traore
Sol Kanat:Fofana -
Ligteki en iyi ikinci takıma sahibim
Ama aldığım sonuçlar hiç iyi değil
Bana acil taktik önerisi
Üstadlar yardım edin .... -
Yarın Liverpool ile maçım var aradaki kadro değeri farkı 90 milyon, rakip 4-3-3 kk oynatıyor ama oyuncularının formu çok düşük, maç evimde, sizce ne oynamalıyım?
-
KONYA KADROM
...DEFANS...--STOPERLER --
Gimenez J.-Caldara - Ay - Moke--BEKLER--
SOL:Kenedy - Eren Albayrak -
SAĞ Skubic -..ORTASAHA..
Ön Libero:Serginho-Findikli-Jonsonn
Ortasaha Sol:Hadziahmetovic
Onnumara:Milosevic
Ortasaha Sağ:..FORVETLER..
Sağ Kanat:Ömer Ali Sahiner
Santrafor:Ezekiel
Forvet Arkası:Traore
Sol Kanat:Fofana -
@lordcoach-38 said in OSM Taktikleri:
Ligteki en iyi ikinci takıma sahibim
Ama aldığım sonuçlar hiç iyi değil
Bana acil taktik önerisi
Üstadlar yardım edin ....???
-
arkadaşlar 4-4-2 b yi yenemiyorum bi türlü bana bi 4-4-2 b ters taktiği verin lütfen
-
beyler bayerndeyim. coman'a 57 milyon teklif var satayımmı? satarsam di maria'yı alcam. sizce napayım
-
@jevpays
Kadron daha iyiyse 4-3-3 kk girebilirsin. Eğer değilse 4-5-1 veya 4-2-3-1 kgv girebilirsin. -
4-3-3A kanatları kullanın çizgi taktikleri ne olmasını önerirsiniz?
-
@sir-anıl-n
Rakibinize göre değişen bir şey bu. -
Manchester United ile maçım var, adamın kadrosu 85 milyon daha değerli, 4-4-2A kk oynatıyor, maç evimde, sizce ne oynamalıyım?
-
Beyler bu manu ne illet bir takımdır.Daha bugün pc ile 1-1 berabere kaldım.Manuda kullandığı taktiği olan varsa yazabilir mi ? Cidden çok acil lazım
-
Merhaba rakibim Beşiktaş 4-3-3 B paslı oyun alan markajı oynuyor ve kadrosu benden çok daha iyi nasıl bir taktik önerirsiniz yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
-
@korelitürk
5-4-1, 4-5-1, 4-2-3-1 kgv deneyebilirsiniz, defans geride kal, ortasaha defansa yardım et, forvet, ortasahayı destekle, baskı, stil ve tempo ise 30-40 arası yapın. Puan kazansanız bile sizin için iyidir, sonucu da merak ediyorum, yazarsanız sevinirim. -
arkadaşlar lazioyum rakibim ortlama 5 er puan falan önümde ve hani puan keybettirmek istiyorum antreman zaten basıcam evdeyim hakem aşırı sert 6 3 1 olur 4 3 3 olur kazandırması önemli şuana kadar 4 4 2 oynadım averaj olarak duruum çok iyi ama hem 4 4 2 hem 4 3 3 te adam buna göre hazır olcak yani 5 3 2 yada 6 3 1 ile fark yaratabilceğim bi taktik varsa ayrıntılarını anlatırmısınız
-
@perfectrogue teşekkürler deneyip yazacağım
-
4 3 3 a paslı oyun adam markajına karşılık
4 4 2 a kanatları kullan adam markajı beraberliği sağlar mı (rakibin kadro değeri benden 60 m yüksek ve deplasmandayım)