OSM Taktikleri
-
@hardlordx21212 osm de çoklu hesap kullanımı yasaktır bu hesabına girdiğin şifreyle devam et ve diğer hesapları kapat ve burası taktik bölümü bunu destek ekibine msj olarak atabilirsin ilgilenirler seninle
-
Arkadaşlar 4-4-2B paslı oyun oynatmak istiyorum. Ayrıntılı taktiklerde yardımcı olur musunuz? Saygılar.
-
@jossie-frenk55 özel antreman bas değer kesin birşey söyleyemem takıma göre değişir60-80 arası
-
Merhaba 4-3-3B Paslı Oyun Ofsayt Tuzağı Açık taktiğine karşı ne ile oynamamı önerirsiniz. Kadrolar eşit sayılır.
-
@alperen-alptekin 433a kanatları kullan alan savunması ofsayt yok.
-
@cnytakn çizgi taktikleri ve baskı stil tempo için ne önerirsin üstad ?
-
@alperen-alptekin rakip kadrosunu ve seninkini bilmediğim için birşey diyemem 60-80 arası.
-
@cnytakn kadrolarımız hemen hemen eşit
-
Merhaba arkadaşlar. İngiltere liginde Burnley yönetiyorum. Karşımda West Ham var ve haliyle kadrosu benden iyi. Maç deplasmanda. Arkadaş 4-4-2 B KGV oynatıyor. Sizce nasıl bir taktikle çıkmalıyım ? Benim normal taktiğim 4-4-2 A Paslaşmalı oyun ama ilk maçımda evimde 3-1 yenildim.
-
Güçlü takımlara karşı her zaman 451 veya 4231 öneririm . Deplasmanda isen bunların yanında 541 veya 532 ile günü kurtarabilirsin
-
Peki hocam
@hestera said in OSM Taktikleri:
Güçlü takımlara karşı her zaman 451 veya 4231 öneririm . Deplasmanda isen bunların yanında 541 veya 532 ile günü kurtarabilirsin
Peki hocam bu çizgi taktiklerini neye göre belirlemeliyiz ? Ayrıca ben KGV oynayan takıma karşı Rakibe Yakın Oyna dersek pek şut çektireceğimi sanmıyorum sence de öyle değil mi ?
-
Arkadaşlar 4-4-2b paslı oyun oynatmak istiyorum. Lütfen ayrıntılı taktiklerde yardımcı olur musunuz? Saygılar.
-
-
mevkileri sabit turmanı ve sayıları 50-70 arasında tutmanı öneririm takıma göre sen ayarlayabilirsin sayıları.
-
Ya abilerim ben rakibin zayıf yönüne göre taktik yapmayı anlamadım nasıl oluyor