OSM Taktikleri
-
433b paslı oyun reale karşı ne oynamam gerek ben barçayım
-
Merhaba @adem049 öncelikle kazandığınız için tebrikler. Bu bilgiler maalesef size yardımcı olabilmem için yeterli degl, ev sahibi misiniz rakibiniz ne durumda oyuncularıniz ve onun oyuncularının durumu nedir yorgunlar mi? Siz eğer evinizde oynuyorsanız stadyum gelişim durumunuz nedir? Daha ayrıntılı bilgiler verirseniz eğer size daha iyi yardımcı olabilirim. İyi oyunlar.
-
Merhaba @dember7 bu şekilde ezbere konuşmuş oluruz bize daha ayrıntılı bilgiler vermelisiniz. Mesela kadrolarınız ne durumda o daha mu güçlü ev sahibi misiniz yoksa deplasmanda misiniz? Size bu şekilde yardımcı olmaya çalışırsam ezbere konuşmuş olurum. İyi oyunlar bnm bu dediklerime göre bişey söyleyin diyorsanz şunu diyebilirim ki denk ve ev sahibi iseniz 433 kk deneyebilirsiniz. İyi oyunlar.
-
Merhaba @tangola Arsenal, Real Madrid, Chelsea gibi takimlar kadrosu geniş ve kapasiteli oyuncular barındıran klupler olduğu için pek de taktiksel anlamda sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum. Bu gibi takımları aldığınızda yapmanız gereken tek şey parasal anlamda da sıkıntı çekmeyeceğiniz için transfer listesini en aktif şekilde kullanmanız gerekecektir. Takımınız zaten en başta diğer takımlardan 1-0 önde başladığı için bu farki lig boyunca devam ettirdiginiz sürece stabil bir taktik ile ligi rahat bir şekilde bitirebileceginiz kanaatindeyim. Taktiksel açı tabiki de hiç önemli değil diyemeyiz ama bi yere kadar onemli diyebiliriz. Sonrasında kadro devreye giriyor güç devreye giriyor. Transfer listesinde aktif olarak bu teoriyi tamamlayabilirsiniz. Bunlarin neticesinde 433 kk atak futbolu yerine göre 4231 atak futbolu ya da dengeli futbol artık ne denemek isterseniz sizin ufkunuza kalmış yeni iseniz ve tecrübeli olmak istiyorsanız denemekten çekinmeyin zira denemekten zarar gelmez. Bunları uyguladıktan sonra size yine taktik konusunda yardımcı oluruz. Kolay gelsin iyi oyunlar.
-
@dember7 hayır ben güçlü olduğunuzda da defansif oynayın demedim eğer bir iki adımdan daha ötede değilseniz rakibiniz karşısında atak oynamanin bir manası yok dedim sonuçta siz takımımızı herkesten daha iyi bilirsiniz tüm etkenleri göz önünde bulundurup ona göre oyuncularinizi dizebilirsiniz iyi oyunlar.
-
Merhaba 451 taktiğine karşı ne önerirsiniz? Rakibimden kat kat daha güçlüyüm.
-
@manhay Merhaba hocam.Sizce Manchester United takımında nasıl oynamalıyım ?
Ligin 2.devresi yeni başladı ve kadro değerim 1 milyara yakın.Diğer rakiplerimin de 700-800 m arasında değişiyor.Ayrıntılı olarak verebilirseniz sevinirim. -
@sireraymourinho dediklerinize göre rakiplerinizle kadro farkını baya acmissiniz bu gayet güzel, bu aşamada 433 kk atak futbolu oynamaniz sizin yarariniza olacaktir. Mevkiler sabit Ofsayt kapalı alan markaji ve rakibin kondisyonuna göre baskıyı azaltıp yükseltebilirsiniz ama 70 in altına dusmemenizi öneririm, stil 60 79 arası ve tempo da yine aynı 60 79 arası deneyebilirsiniz. 433 a mi b mi sorusuna gelecek olursak ben a kullanıyorum ama kadronuza uygunsa b de kullanabilirsiniz.
-
@alperen-alptekin kat kat güçlü olduğunuzu düşünüyorsanız eğer atak futbolu oynamaniz işinize yarayabilir. 433 kk kurabilirsiniz degerleri 60 75 arası tutabilirsiniz