OSM Taktikleri
-
@perfectrogue 2.5 katına satabilirsin
-
Ben de öyle düşünüyorum ama 2-3 gün bekliyorum satmak için. Sizce normal mi?
-
@perfectrogue değeri yüksek oyuncular 2.5 kat fiyata zor satılır mesela adamın değeri 22.4 M dir. Sen bu adamı 57 M listeye koyarsan zor satılır. Düşük değerli oyuncularda 2.5 kat fiyata satmak yararli olur diger oyuncularda ise ortalama bi fiyat biçmen gerekir
-
@lordcoach-38
Yaklaşık ne kadar ya da siz nasıl belirliyorsunuz ortalama değeri? -
@perfectrogue Şöyle söyleyim değeri 6-7 M olan oyuncuları 2.5 kat fiyata satarim
Ornekteki 22.4 M değerdeki adamı 39-41 M arasi bi fiyata satarım
Genelde pahali oyuncuları 2 katından cok az bi miktara satarım -
@lordcoach-38
Teşekkürler, çok yardımcı oldunuz. -
@perfectrogue kardeşim 45m den sonra satılan oyuncular genelde şans işi olur
-
Transfer işi biraz da yaşa bağlı diyebiliriz.36 yaşındaki Eto'o'yu 2 katından biraz az bir fiyata koyunca kimse almadı.
(Değeri 9 M'du 17 M ve 15 M olarak 2 kez koydum satılmadı.)
Benim de acilen satmam gerektiği için mecbur 13.5 M'ya koydum.Satılır diye umuyorum. -
@enesozdin41 451 kgv
-
Merhabalar arkadaşlar bir sonraki maçım çok önemli ligde 2. Ben 3. Ama aynı puandayız averajla önde. Taktiği 4-3-3 a pas alan ve ofsayt taktiği yapmıor kadro değerlerimiz aynı. Maç benim evimde hakem katı neredeyse mevki güçlerimiz aynı. Sizce nasıl çıkayım karşısına gerçekten çok önemli maç teşekkürler.
-
Beyler dizilişte gerçekte bek olmayan oyuncuları koysak sıkıntı çıkar mı? Atıyorum mertasacker bek oynasa
-
@berke-kim hangi oyuncuların bek olduğunu bilmesen bile hücum gücü yüksek defanslari beklere koyabilirsin
-
arkadaşlar lig kurduk kurallı bir lig Fifa etik kurallar dahilinde transfer sınırlandırması getirdik kendi aramızda İTALYA ligi katılmak isteyen yazabilir .
-
@WİLL-I-am-Sinan burası taktik bölümü . Lige Alım Başlığı
-
Arkadaşlar hepinize merhaba. Rakibimizden iyi bir takım isek önereceğiniz bir taktik var mı? Aynı şekilde, karşı takım bizden daha güçlü ise önerebileceğiniz bir taktik var mı? Bugün, Trabzonspor ile Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldum ve buraya danışma vaktimin geldiğini düşündüm. Yanıtlarınızı bekliyorum.
-
Beyler bugün Everton ile maçım var benim takımım ManU.
Rakibin dizilişi ve taktiği :
Garanti kazanmam gereken bir maç kadrom daha üstün gibi görünüyor fakat deplasmandayım.Önerilerinizi bekliyorum.
-
@sireraymourinho eşit kadroya sahipsiniz hemen hemen
Benim tavsiyem 4-3-3 A KK çık -
Rakibin taktiği: 4-4-2 B, Paslı oyun, Adam markajı, Ofsayt tuzağı aktif. Kadro kalitesi hemen hemen yakın olan rakibe karşı hangi taktikle çıkmamı önerirsiniz ?
-
@maronberettr 4231 kgv alan savunması ofsayt yok öneririm