OSM Taktikleri
-
@lordcoach-38 hocam aşağılarda benim de bir sorum vardı. ona da bakar mısınız?
-
@lordcoach-38 hocam ben trabzonspor'um. 4-4-2 b kanatları kullan oynuyorum çizgi taktiklerim nasıl olmalı? ve de baskı-stil-tempo üçlüsü için önerileriniz nedir?
-
@scarlizz kardeşim ben hiç 4 4 2 B Kanatlar oynamadım şimdiye kadar o yüzden pek bilmiyorum ama bildiğim kadariyla yardımcı olmaya çalışıyım
Ben genelde kanatlar oynarken diziliş farki gözetmeksizin 75-80 arası deger koyuyorum -
@lordcoach-38 hocam sizin taktiğiniz nedir peki?
-
@cnytakn Teşekkürler hocam 2-0 galip geldim
-
This post is deleted!
-
@scarlizz ben 300 m takımda alsam 30 m takımda alsam daima 433 A kk oynarim
-
Bişey sorucam ofsayt taktiği açık mi yoksa kapalimi olmalı
Ne gibi bir etkisi var skora -
@zzhuntérz bilindiği üzere ofsayt taktiği defanslarin koordineli olarak hareket etmesi sonucu başarı verir ki bunu bu mantıkla kullanmakta fayda var yani 3 lu defanslarda kullanmak diğerlerine nazaran daha iyi sonuçlar getireceği kanaatindeyim illa da ofsayt taktiği kullanmak isterseniz buna gore hareket edebilirsiniz.
-
@perfectrogue 433 ile karşılık vermen bir çılgınlık olur tavsiyem 451 defansif bir kadro kurman hatta otobüsü park et bile yapabilrsin
-
Takım güçleri eşitken maç benim sahamdayken 4231 kgv taktiğine karşı ne oynamamı önerirsiniz?
-
@alperen-alptekin sen de 4231 dizip atak futbolu oynayabilirsiniz ev sahibi avantajı olduğu için
-
@alperen-Alptekin 433 A kk çık derim 4231 e ne zaman 433 çıksam kazanırım
-
beyler acil en çok iş yapan orta saha ve forvetleri söylermisiniz
-
This post is deleted!
-
@mhmetgunes çok iş yapan orta saha ve forvet diye bir kavram yoktur burda oyuncular sayısal değerlere göre oynar isimlere ya da duygu ve düşüncelere göre değil en iyisi siz taktiginize ve takiminiza uygun sayısal değerdeki oyuncuyu bulmak. İyi oyunlar