OSM Taktikleri
-
Takım güçleri eşitken maç benim sahamdayken 4231 kgv taktiğine karşı ne oynamamı önerirsiniz?
-
@alperen-alptekin sen de 4231 dizip atak futbolu oynayabilirsiniz ev sahibi avantajı olduğu için
-
@alperen-Alptekin 433 A kk çık derim 4231 e ne zaman 433 çıksam kazanırım
-
beyler acil en çok iş yapan orta saha ve forvetleri söylermisiniz
-
This post is deleted!
-
@mhmetgunes çok iş yapan orta saha ve forvet diye bir kavram yoktur burda oyuncular sayısal değerlere göre oynar isimlere ya da duygu ve düşüncelere göre değil en iyisi siz taktiginize ve takiminiza uygun sayısal değerdeki oyuncuyu bulmak. İyi oyunlar
-
arkadaşlar istifa edince menajer puanı azalıyormu ? benim saten menajer puanım yok ama zararı varmı istifa edince
-
Merhaba @jerrybatuq istifa edince menajer puanı azalması sadece aktif olarak oynamaz iseniz menajer puanınız git gide düşecektir. İyi oyunlar.
-
442b kanatları kullan taktiği karşıtı nedir kadro gücümüz eşit sayılır
-
@manhay alan adam savunmasını nasıl yapmalıyız kardeşim bide ofsayt taktiği ne gibi durumlarda kullanılmalı
-
@nigdebldspor51 ofsayt taktiği defanslarin koordineli olarak hareket etmesi sonucu başarı verir yani ne kadar az defans o kadar başarı yüzdesi denilebilir bu dogrultuda 3 lu defanslarda kullanmak diğerlerine nazaran daha iyi sonuçlar getireceği kanaatindeyim illa da ofsayt taktiği kullanmak isterseniz buna gore hareket edebilirsiniz. Adam adama veya alan savunması kavramına gelecek olursak eğer oyun motorunun nasıl çalıştığı hakkında bilgiye sahip olmadığımız için mantıksal olarak oyuncularıniz ortalama olarak rakipten gucsuzse adam adama savunmada yetersiz kalabilirler teorik olarak bu gibi söylemler akıl oyunları yapılabilir lakin ben riskli olduğunu düşünüyorum ve hiç kullanmadım diyebilirim alan savunmasi tercihimdir. Rakipten kat kat ustunsen deneyebilirsin denemekten zarar gelmez. İyi oyunlar.
-
Barça için taktik verirseniz sevinirim teşekkürler dostluk maçlarında real ile attım yendi beni
-
Arsenal için nasıl bi taktik yapmalıyım oyuna uzun süre sonra tekrar başladım yardımcı olursanız sevinirim.
-
Arkadaşlar Arsenal Chelsea Fenerbahçe Eskişehir vb gibi takımlara ait özel taktikler yoktur . Maçı alabilmemiz için birçok etken vardır . Saha avantajınız , rakibin taktik dizilişi , sizin taktik dizilişiniz , oyuncuların form ve moral durumları , hakemlerin sertlik derecesi , sizin hakeme karşı aldığınız risk , hatta oyuncuların oynattığınız mevkiler bile fark gösterebilir . Şuan aklıma gelmeyen ama maça etki edebilecek başka faktörler de olabilir . Kısaca al bu Arsenal taktiği bunu kur herkesi yen diye birşey yok rakip sizden zayıf bir kadrosu vardır sağlam bir taktik ile sizi ters köşe yapabilir . Herşeye hazırlıklı olmak gerek. En çok ta şansa ihtiyacınız olabilir . Bol şanslar