OSM Taktikleri
-
@dember7 hayır ben güçlü olduğunuzda da defansif oynayın demedim eğer bir iki adımdan daha ötede değilseniz rakibiniz karşısında atak oynamanin bir manası yok dedim sonuçta siz takımımızı herkesten daha iyi bilirsiniz tüm etkenleri göz önünde bulundurup ona göre oyuncularinizi dizebilirsiniz iyi oyunlar.
-
Merhaba 451 taktiğine karşı ne önerirsiniz? Rakibimden kat kat daha güçlüyüm.
-
@manhay Merhaba hocam.Sizce Manchester United takımında nasıl oynamalıyım ?
Ligin 2.devresi yeni başladı ve kadro değerim 1 milyara yakın.Diğer rakiplerimin de 700-800 m arasında değişiyor.Ayrıntılı olarak verebilirseniz sevinirim. -
@sireraymourinho dediklerinize göre rakiplerinizle kadro farkını baya acmissiniz bu gayet güzel, bu aşamada 433 kk atak futbolu oynamaniz sizin yarariniza olacaktir. Mevkiler sabit Ofsayt kapalı alan markaji ve rakibin kondisyonuna göre baskıyı azaltıp yükseltebilirsiniz ama 70 in altına dusmemenizi öneririm, stil 60 79 arası ve tempo da yine aynı 60 79 arası deneyebilirsiniz. 433 a mi b mi sorusuna gelecek olursak ben a kullanıyorum ama kadronuza uygunsa b de kullanabilirsiniz.
-
@alperen-alptekin kat kat güçlü olduğunuzu düşünüyorsanız eğer atak futbolu oynamaniz işinize yarayabilir. 433 kk kurabilirsiniz degerleri 60 75 arası tutabilirsiniz
-
@adem049 oyuncularinizin kondisyonu kötü durumda oyuncularınızi sürekli rotasyona sokarak yani yerlerine yedek oyuncuları oynatarak formlarını tekrar kazanmalarina yardımcı olabilirsiniz. Bu kondisyonda atak futbolu oynatmaniz ise yaramayacaktir. Vaktiniz var ise bir kac futbolcu transfer listesinden cekmenizde yarar var. Bu görüntüde yapacağınız tek şey beraberlik yetiyorsa 451 defansif kadro kurup geriye yaslanp oyunu dengeli bir şekilde kontrol etmenizi öneririm
-
-
@nigdebldspor51 maç sizin evinizde ise rakipten avantajlısiniz kadro olarak ondan geride olmamakla da üstüne katmış oluyorsunuz. Sizde 433 kk mevkiler sabit bir kadro dizerek atak futbolu oynayabilirsiniz herşey sizden yana gibi gözüküyor. Şans da sizden yana olursa galip gelememeniz için hiçbir neden yok.
-
@manhay Merhabalar hocam. Ben oyuna yeni başladım ve şu anda Trabzonspor kulübünün direktörlüğünü yapıyorum. Ofansif olarak önerebileceğiniz var mı? Kadro değerim 158m. Ligdeki en iyi kadroya sahibim fakat şu anda 13. sıradayım. Rakiplerime gol atmakta zorlanıyorum. Ayrıca kadromu her geçen gün yükseltiyorum, transfer listesinde ki en aktif takımım. Şu anda 4-4-2 B KK oynuyorum. Müsait olduğunuz bir sıra sizinle özelden konuşsak olur mu? Bayağı yardıma ihtiyacım var. Şİmdiden teşekkür ederim.
-
Merhaba @scarlizz tabiki de elimden geldiğince yardımcı olurum. Su anki durumunuza göre 442 b kk oynamak yanlış olacaktır cunki 442 en iyi kombinasyonu pasli kullanırsanız iyi sonuçlar alabilirsiniz ama ben kadronuz iyi olduğu için baskılı 433 kk öneririm.
-
@manhay 4-0 won
-
@nigdebldspor51 tebrikler sizin adınıza çok sevindim
-
Merhaba arkadaşlar kadrom 265M ve en iyi 2. Kadro bende fakat gol sorunu yaşıyorum taktiklerim nasıl olmalı? Takımım 4-4-2 ve 4-3-3 e uygun özellikle computerlere gol atamıyorum. Eğer özelden yardımcı olunursa çok iyi olur teşekkürler.
-
Selamun aleyküm beyler. Galatasarayım ben rakip fenerbahçe 4-3-3 b-- paslı oyun oynuyor. Ne ile çıkmam gerek acil cevap lütfen [RAKİBİN KADROSU BENDEN DAHA İYİ]
-
@chromestar24 rakibin kadrosu sizden daha iyiyse atak düşünmeniz yanlış olacaktır, 451 defansif bir kadro kurup karşılık verebilirsiniz.