OSM Taktikleri
-
@FrankeisteinN Son olarak riske girelim derim, hakem nedir bilmiyorum ama Aşırı Sert kullan bence. 541 yapıp kapanalım sonuçta özel yiyeceğiz ve kadro farkı var.
-
@mrtgll33 kontra mı kgv mi
-
@FrankeisteinN Onu sana bırakıyorum Analizini iyi yaparsa doğru karar verebilirsin.
-
@mrtgll33 anladım sağol usta
-
@FrankeisteinN Rica ederim umarım işe yarar
-
@mrtgll33 hocam acil durum söz konusu. 1 saate kalmaz kupa finalinde fenerbahçeyle maçım var. kendisi 1. kadrosu 400 milyon falan büyük ihtimal beni küçümseyip antreman kampı basmamıştır. yada özel antreman yapmıştır. nasıl yenerim? 4-3-3A paslaşarak alan ofsayt yok agresif
-
@babuşthekıro 3-2 YENDİM KARDEŞ ÇOK SAĞOL ADAMSIN ADAMSIN VALLAHA
-
Hocam güçsüz takımlarla nasıl taktik uygulamalıyız yardımcı olursanız sevinirim.
-
Maçım var yarın arkadaşımla bunu kazanmam lazım. Kendisi 4-3-3A Paslaşarak Adam Adama ofsayt kapalı normal oynuyor. Çizgi Taktikleri sadece hücum hücuma yardımcı ol kanatları ileri çıkar. Kadrosu benimkinden 100 milyon daha iyi.4-3-3A Kanatları Kullan Aşırı Sert Alan Ofsaytr Kapalı. Çizgi Taktikleri herkes yerinde. Tüm saha baskı, Dengeli, Hızlı Pas oynayım diyorun
-
@babuşthekıro Yenmenize çok sevindim, mesajınızı geç gördüm o sebeple kusura bakmayın. 541 ile kazanmanız iyi olmuş tebrik ederim
-
@babuşthekıro Maç kimin sahasında ?
-
442 b yada a ayrıntılı verebilecek var mı?
-
@Guerlain1903 Pas ve Alan Savunması ile presi 70-75 diğerlerini de 55-65 arası rakibe göre oynabilirsiniz.
-
@mrtgll33 teşekkürler
-
Arkadaşlar yarın Chelsea ile maçım var kadrom çok daha iyi 433B kanatlar oynuyor ne oynamamı önerirsiniz
-
Arkadaşlar takımımı 3-5-2 ye uygun bir hale getirmek istiyorum.Bunun hakkında aklıma takılan bir kaç önemli soru var.Yardımcı olabilirseniz çok minnettar kalırım.Lütfen sadece iyi bilen arkadaşlar cevaplasın.
3-5-2 diziliminde 3'lü defansta sağ ve sol defans,merkez defansa göre daha önde görünmekte.Bu durumu göz önünde bulundurarak sağ ve sol defansta ofans gücü yüksek defans yani bek oynatılabilir mi veya ön libero yani ofans gücü ortalama 25 kadar bir defans mı oynatılması daha doğru olur? Yada ikiside yanlış,bildiğimiz merkez defans gibi yani ofans gücü olabildiğince düşük oyuncu mu oynatılmalıdır?
Bu taktiğe en uygun taktik kanat oyunu mudur? Değil ise hangi taktik daha uygundur?
Mevkilerin oyun içi görevleri nasıl olmalıdır_ (defans geride kal vb)
-
@mrtgll33 Maç evde ikimizde kamp bastık. Yine 4-5-1 ile çıkıyım diyorum. Dostluk maçı yaptım onunla yakın kadrolara yakın başka bir arkadaşımka 7-0 yendim. Bunu kazanmam lazım çünkü son 1 haftada 2. likten 5.liğe geriliyorum. Arkadaşlar da beleşten 300 milyonluk kadrolara çökünce