OSM Taktikleri
-
Rakibim 4-3-3 A Pas Oyunu oynuyor. Ortalama oyuncu gücünde 5M kadar daha iyi kadroya sahibim kupa maçı hangi diziliş ile çıkmamı önerirsiniz.
-
4231 ve 451 taktiklerinde pas oyunu uyum gösteriyor mu acaba?
-
@maniactexas 433B oyna kardeşim
-
Oyunda 13. haftada 60milyona adam satışı var mıdır? ben en fazla 40m gördüm şu an ligin bu bölümünde
-
@eren-erulutekin bu tamamen şans işi, şu an elimde yaklaşık 80m para var.
-
@yesilogluu-69 diğer hesaplarına bir daha girmeyeceğin takdir de bir sorun olmaz
@süper-yiğido28 bence 451 ya da 4231 kgv oynamalısın
-
Arkadaşalr Diyelim Benim İlk 11'im rakibimden İyi 4-3-3 İçin Ayrıntılı Taktik Verirmisiniz Ev Sahibi Ve Deplasmanıda Göze Alarak Ve Diyelim Benim İlk'11im rakibimden kötü ise ayrıntılı taktik verirmisniz Ev sahibi Ve Deplasmanda oynayacağımızıda Göze Alarak Yani Toplamda 4 Taktik Eder
-
@bekirsezgings Rakibe göre değişir, her rakip ve her maç , hakem koşullar moraller bunlar belirleyici etkenler, belli bir taktik amatörce olur. Burda daha önce verilmiş cevaplardan istediğiniz cevabı alamazsanız kadronuz ve maç hakkındaki diğer bilgileri atın yardımcı olan biri çıkar
-
@FATİH-SULTAN-MEHMED-93 konu kapanmış. bence konu başlığının çizgisini geçmeye lüzum yok.
@BekirSezginGS rakibe göre değişir. @CnytAkn beye katılıyorum.
-
Beyler Bugün çok önemli bir maçım var.Ben Marsilya yım rakip Lyon deplasmandayım Onun takımı 250 m benimki 550 m o 4-3-3 b paslaşarak kullanıyo Antreman basmış ben de basmak istemiyorum çünkü 50 coins istiyo.Oyuncuları bazıları sarı onun ben ise liderim hepsi yeşil napabilirim deplasmanda antreman basmış bide Acil yardım edin önemli çünkü yenilirsem liderlik gidicek
-
@simionealihan33 451 kaleyi görünce vur etkili olabilir kullanırsan. Ama kamp işi dengeleri çok bozuyor
-
@simionealihan33 4-3-3A Alan markjı ofsayt kapalı 69-65-59 kanatları kullan mevkiler sabit mücaedel hakeme göre yap kamp yapmasan bile %70 yenersin ama kamp yaparsan %95 yenersin