OSM Taktikleri
-
442b adam markaji ofsayt evet pasli oyuna karsi ne oynamaliyim onun kadro degeri 47 benim ise 61
sence nasil oynayayim lutfen yardim et @F-S-M-0-13 -
Takımım kötü takım 4-5-1 kgv mi önerirsiniz 4-4-2b paslaşarak mı yoksa başka mı ?
-
1.soru 4-5-1 , 4-2-3-1, 3-5-2 gibi taktiklerde topa hakim ol mu daha verimlidir yoksa biraz daha tempoyu
Arttırmakmı
2.soru bu taktiklerde genelde ofansifmi oynamak daha mantıklı yoksa standardmı? (40-60arası) Teşekkürler. -
@turkaskeri75 4-5-1Kgv daha iyi olacağını düşünüyorum
-
@chetta07 said in OSM Taktikleri:
1.soru 4-5-1 , 4-2-3-1, 3-5-2 gibi taktiklerde topa hakim ol mu daha verimlidir yoksa biraz daha tempoyu
Arttırmakmı
2.soru bu taktiklerde genelde ofansifmi oynamak daha mantıklı yoksa standardmı? (40-60arası) Teşekkürler.1-4-5-1 4-2-3-1 biraz daha tempoyu artırmak gerektiğini düşünüyorum zaten fazla gol atılacak bir taktik değil o yüzden fazla geriye çekilmemek lazım 3-5-2 de rakibin güçlüyse topa hakim gol eşit ve ya kötüyse yine dediğim gibi biraz daha artırmak yararlı olur 2-Cevabını verdim sanırım zaten 1 de 4-5-1 4-2-3-1 ofansif 3-5-2 rakip güçlüyse topa hakim ol eşit ve ya kötüyse ofansif
-
@turkaskeri75 sağolasın
-
4-3-3 gibi hücum taktiklerinde ileride tutuyorum değerleri 4-5-1 gibi taktiklerde azaltıyorum değerleri yüksek tutunca diziliş ile taktik arasında uyumsuzluk yaşanacağını düşünüyorum
-
-
4-3-3 B, Kanatları kullan taktiğine karşı hangi dizilişle çıkmamı önerirsiniz rakibin sahasında ve kadrosu benden daha iyi
-
@F.S.M.0.13
Hocam çok çok önemli bir maça çıkıyorum. Senden kesinlikle taktik almam lazım ortada büyük iddalar var Rakibim Man City bende Chelsea'yim. Bir tık kadrom daha iyi ve 4 3 3, 4 5 1, 4 2 3 1 oynayacak kadrom var. Ama 4 3 3 de daha yetenekli topçularım mevcut. Rakibim 4 3 3 paslı oyun, Alan savunması, Agresif çıkıyor. Onu nasıl bir taktikle yenebilirim antrenman hakkım yok. Çizgi taktiklerine kadar öneri verebilir misin ? Şimdiden teşekkür ederim -
@heyamigocometobesiktas bakıyorum kadrolarınıza