OSM Taktikleri
-
@f-s-m-0-13 güzel hergün her maça göre analiz yaparım onda sıkıntı yok online kalabilirim işimiiz pc olunca
-
@ernguler1996 hadi sana bir güzellik sen kadroyu geliştir lig boyunca taktiklerin benden sadece 1 şartla
-
@f-s-m-0-13 oofff teklife bak be bekliyorum şartı
-
@ernguler1996 ligin full dolu olacak ama türk menajerlerle değil yabancı menajerlerle dolduracaksın
-
@f-s-m-0-13 bunun için yoğun çalışırım problem değilde yabancıları neden dolduruyoruz
-
@f-s-m-0-13 Galatasaray her zaman korkak futbol oynar tavsiyem 5311 541 veya 631 gibi taktikler kullanmanız
-
@ernguler1996 sıralamalardan yabancı ülke menajerlerden davet göndererek
-
@f-s-m-0-13 sorun yok o iş kolay ama hepsi yabancı olmasa iş arkadaşlarımda var 7 8 kişi
-
@hestera moderatörümüz galatarasayı pek sevmiyor galiba
-
@ernguler1996 fanatik fenerli
-
@f-s-m-0-13 oowww ters bişi de diyemeyiz oda takım nihayetinde e bide moderatör olunca
-
@ernguler1996 said in OSM Taktikleri:
@f-s-m-0-13 sorun yok o iş kolay ama hepsi yabancı olmasa iş arkadaşlarımda var 7 8 kişi
mesele yabancılara karşı güç göstermek
-
@f-s-m-0-13 ozaman tamamdır yabancılarla doldururum tabi ya bizim çocuklar girer girmez bütün sırlamaya davet atarım
Herkes Türklerin ve GALATASARAY ı bilsin -
@ernguler1996 ligin tamam olunca bana yaz bu zaman zarfında da oyuncuları 2.5 katına listeye koy ve stadyumu geliştir
-
@f-s-m-0-13 tamamdır teşekkür ederim bütün lig full çekicek
-
@ernguler1996 amacın oyunda yükselmek mi ?
-
@f-s-m-0-13 aynen öyle amacım oyunda yükselmek
-
@ernguler1996 hedef 4 ü alarak hiç bir zaman yükselemezsin üzülerek söylüyorum ama yerinde sayar durursun
-
@f-s-m-0-13 aslında bende galatasaray vs gibi takılmarla oynamayı sevmiyorum
diğer alt hesaplarımda villareal var celtavigo var daha zevk alıyorum oyundan
daha öncesinde sivas bari vs gibi takımlar yönettim