OSM Taktikleri
-
@furknylmaz23 böyle taktikleri kullanmanızı tavsiye etmem kardeşim bana takımınızı ve rakıp takımı yazarmısınız bir kadrolarınıza bakayım
-
@f-s-m-0-13 ben liverpool forvetler 117-108-105
Orta Saha 117-109-108-103
Defans hep 103+
Rakip tottenham forvetin de 133-120 orta sahasın 131-119 defansında 123 var geri kalanlar aynı -
@furknylmaz23 rakibin her ne kadar kadro olarak senden iyi olsada kadrosunda sakat cezalı ve forumsuz adamlar göze çarpıyor
senin kadronda tam tersi gayet iyi durumda
ben 433 a kanatları kullan mevkiler sabit alan savunması ofsayt kapalı oynamanı tavsiye ediyorum
sayısal değerleri 68 65 62 gibi kurabilirsin
dizilimi yaparken kanat bölgelerine hücüm gücü en iyi olan adamları koymanı tavsiye ederim
hakem konusuna gelecek olursak hakem mavi yada yeşilse en sert oyna
hakem sarı yada turuncu ise sert oyna
hakem kırmızı ise normal oyna
görev dağılımlarınıda penaltı ve frikiği Tielemans e atttır
korneri Brooks kullandır
kaptan olarakta modric'i kullan
başarılar dilerim. -
@f-s-m-0-13 çok teşekkür ederim usta birinden aldığımız tavsiye ile şampiyonluk inancımız geldi
-
@furknylmaz23 yanlız sana bir tavsiyem daha var kupa maçları biraz anormal oluyor çok garip sonuçlar çıkıyor ortaya elinden geldiğince kamp atabiliyorsan son dakika kamp atmanı ve rakibi sürekli takip etmeni öneririm
-
@F-S-M-0-13 Usta yine taktikleri yığmış ya Nasılsın aga
-
@chromestar24 eyvallah ağa ne yapalım bizimkisi halk hizmeti
-
@f-s-m-0-13
Rakibe göre dizilişi nasıl belirliyorsunuz? Ben çok az biliyorum yardımcı olsanız? -
@perfectrogue oluyorum kardeşim özelden anlattım durumu
-
Tempoyu dizilişe göre mi belirliyorsunuz? Neye göre ayarlıyorsunuz? Hucum iyiyse arttırmak defans iyiyse azaltmak? Yardımcı olursanız sevinirim
-
@f-s-m-0-13
Özelden göremedim de emin misiniz anlattığınıza? -
@chetta07 rakip e göre kendi kadrona göre maça göre ayarlarsın, örneğin rakip çok güçlüyse topu geride tutman gerekir veya ortasahan iyiyse topu kontrol altında tutarak, ofansif gücün fazlaysa daha cok hızlı pasla iyi sonuçlar alabilirsin
-
@perfectrogue said in OSM Taktikleri:
@f-s-m-0-13
Özelden göremedim de emin misiniz anlattığınıza?
Ben diğer arkadaşı söylediğinizi düşünmüştüm -
@F-S-M-0-13 Hocam mesajlara bakabilir misiniz zahmet olmazsa
-
Arkadaşlar bazı ligler özel olduğundan mı böylesine oyuncu güçleri yüksek? Yani kendi liglerimden gözlemlediğim kadarıyla 100 civarı oyuncular transfer listesine de geliyor ancak antrenman yaptırarak mı yükseltiyorlar bu oyuncuların gücünü bu kadar anlayamadım, kısacası ne yedirip içiriyorsunuz da bu oyunculara bu kadar güçleniyorlar
-
arkadaşlar burdan başka yazcak bi yer bulamadım konuyla alakasız . biz arkadaşlarımızla özel lig yapıyoruz ilk maç oynandı ve herkezin maçı 0-0 bitti . maç takviminden ilk haftayı açınca üzgünüz bir şeyler ters gitti diyor . yani noldunu anlamadım maç akşam 11 de başladı 11:40 civarı girdim 0-0 yazıyor hepsinde birde puanlar hala 0 yazıyor ama ilk hafta maçımız oynandı 2 hafta maçımıza şu an 11 saat kaldı buna bi çare bulursanız sevinirim
-
Arkadaslar aksama napoli ile deplasmanda macim var ben juventusum. Cok belirgin kadro farklari yok benim forvetlerim ve orta saham bir tik daha iyi. Rakip 4-3-3b oynuyor. Mutlak galibiyet icin ne yapmaliyim?
-
Merhabalar. Everton ile oynuyorum rakibim 3-4-3 paslı oyun yapmış ben ise buna karşılık chelsea'yı yönetiyorum ve taktıgımı 4-2-3-1 kaleyi görünce vur yaptım sizce uygun mudur? Kadro kalitesi olarak onun 2 katı daha iyi durumdayım. Şimdiden teşekkür ederim.
-
Atalanta ile galibiyet alamıyorum. Taktiğim 5-3-2 Kontra forvet sade hücum orta ve defans pozisyon koru alan markajı ofsayt tuzağı yok agresif geride karşıla ofansif topa hakim ol. Ne yapmalıyım? Şu an hedefimdeyim fakat benim üstümde hocası olmayan takımlar bulunuyor. yaklaşık 6 senedir oynuyorum fakat bu sefer bir türlü dikiş tutturamadım.