OSM Taktikleri
-
@cerberus47 Kardeş ligdeki en iyi kadro sende 1 sağlam forvet daha alıp 433 e dönsene 442 sağlamcı bir taktik değildir ki
-
@F-S-M-0-13 4-3-3 ile iyi sonuçlar alamadım detaylı taktiklerini verir misin? 4-3-3 ün
-
@cerberus47 özelden tam yazdım
-
tekrar selam arkadaşlar, bugün everton deplasmanındayım. takımı benden bariz daha iyi. 4-3-3b çıkar sahaya. ben hangi dizilimi yapsam kestiremiyorum. 4-4-2b paslaşarak çıkabilirim. kaleyi görünce vur da deneyebilirim. öneriniz var mı
-
Merhabalar rakibin kadro değeri 251 benim 208 m. Rakibim 4 3 3 a Paslı oyunla oynicak ben ne oynayım? detaylı taktik verirseniz çok sevinirim 1 e 1 uygulicam.bnm ortasaham la 2 forvetim 90 lık
-
@cerberus47 433 kk yapabilirsin
-
@unrulylove detaylı taktik vermek yanlış olur arkadaşlar lütfen bizden bunu istemeyin yenilmez taktik vb. belli bir taktik yok biz elimizden geldiğince yardım ediyoruz sadece rakibin ve kendi kadrona göre form durumuna göre sayıları kendiniz belirlemeniz gerek biraz da olsa yardım ediyorsak ne mutlu bize.
-
beyler bu oyuncular antrenmanlarda 100den sonra baya yavaş gelişmeye başladı bende.herkeste mi öyle yoksa art arda soktuğum için mi.çünkü bi gün dinlendirip antrenman yaptırınca da aynı şekilde az geliştiler.
-
433 a kanatlari kullan alan savunmasın ofsayt tuzağı yok
karşi taktik arıyorum
(kadrom daha ustun) -
rakibim 631 oynayarak benim 433ümü dostluk maçında yendi.nasıl oynayayım önemli bi maç olucak 2 gün sonra
-
6-3-1 Kontra Atağa karşı ne oynanır? 433 kadrom yenildi.
-
@eper636 aynı taktikle sen çık karşısına takımın daha iyise yenmen gerekiyor rakiple aynı çık
-
Bu kadro ile en iyi hangi taktik uygulanır? -
@alexdepersie yerine göre belki 451 çünkü rakibin kadro değerlerini bilmiyoruz sadece senin kadro değerin sana fikir vermemize yetmez
-
1 rakibim hariç hepsinden yüksek kadro değerim genel olarak 4-3-3b kanatları kullan mı denemeliyim sizce
-
@alexdepersie eğer dediğin gibiyse 433 a oynamanı tavsiye ederim
-
4-3-3'ün forvetinin sağ ve soluna oyuncu seçerken neye dikkat etmeliyiz?