OSM Taktikleri
-
@anduril34 7-8 golün garantisi yok. PC de olsa menajer da olsa atabilirsin de atamayadabilirsin. illa dominasyon dersen 433 kanatları kullan veya 343 kanatları kullan deneyebilirsin. Değerler 69-79 arasında tutabilirsin. Mevkiler sabit.
-
-
-
4 3 3 a. Kanatları kullan oynuyorum. Bu taktikte kanatların verimi daha yüksek. Buna göre santrfor mevkisinde sağ veya sol kanat oynatmak mantıklı mı ? Çünkü santrfor pozisyonunda olan oyuncum az gol atıyor.
-
@anduril34 Aynen öyle düşün, Örnek veriyorum kanatta ibrahimovic mi daha cok verim saglar Sterling mi? O yüzden SĞA, SLA ile oynamalısın. Hepsi SF olursa sıkıntı.
-
@neftimur said in OSM Taktikleri:
@anduril34 Aynen öyle düşün, Örnek veriyorum kanatta ibrahimovic mi daha cok verim saglar Sterling mi? O yüzden SĞA, SLA ile oynamalısın. Hepsi SF olursa sıkıntı.
Yanlış anlattım galiba. 4 3 3 ün forvet hattında sol kanat santrfor sağ kanat oynuyor. Kanatlar zaten yüksek verim sağlıyor. Santrforda vlahovic oynuyor snt. Verimi çok kötü. Bunun nedeni kanatları kullan oynamam diye düşündüm. Vlahovic yerine kanat kullanmak mantıklı olur mu diye soruyorum. Hücumda en uçta oynayan oyuncu snt pozisyonu
-
@anduril34 433 taktiğinde kanatları kullan oynamazsan alacağın verimlilik düşecektir zaten, belki pas oyunu deneyebilirsin. Senin için önemli olan kazanmak gol atmak mı yoksa SF oynayan adamın verimi mi:)
-
@neftimur said in OSM Taktikleri:
@anduril34 433 taktiğinde kanatları kullan oynamazsan alacağın verimlilik düşecektir zaten, belki pas oyunu deneyebilirsin. Senin için önemli olan kazanmak gol atmak mı yoksa SF oynayan adamın verimi mi:)
Son kez deneyeceğim anlatmayı. Kanatları kullan oynuyorum zaten. Bu taktikte SF pozisyonuna kanat koysam daha verimli olur mu ? Mesela vlahovic var sf de. Yerine sol kanat rashford daha iyi oynar mı ?
-
rakibim 4-5-1 ya da 4-4-2b oynuyor paslı oyun oynuyor güçler denk maç onun evinde nasıl bir taktikle çıkmalıyım
-
@anduril34 Ben Guardiola değilim Anlatmak istediğini anladım, verim kaybı yaşayabilirsin dedim zaten yukarıda. Eğer pas oyunu yaparsan verim kaybı da azalabilir demek istedim. Ben denedim dediklerini mesela verim aldım.
-
3 yıldız sahaya karşı deplasmanda antreman kampı basan rakibimin kazanma avantajı yüzde kaç acaba? İnternette yüzde 90 yazıyor ama değildir herhalde? Matematiksel bir değeri var mıdır antreman kampı basınca avantajın?
-
@anduril34 Matematiksel olarak resmi bir değeri yoktur. %25 kamp avantajı diyebiliriz.
-
Rakibim benden 2 gen yüksek 4-4-2 b paslı oyun oynuyor ona karşı ne oynamalıyım?
-
Paslı oyun için 4-4-2a mı 4-4-2b mi
-
hocam 3-4-3 b oynamayı düşünüyorum stil ve oranlar nasıl olmalı
-
@meraun 61-75-61 yap botlara ve zayıf rakiplere karşı en az 5 atarsın
-
Zayıf rakipler güçlü rakiplere ne oynamalı? Defansı bol tutup kontra oynamak mantıklı mı?