OSM Taktikleri
-
@perfectrogue ben kadro farkı daha çok olanlardan o taktikle çok maç aldım sen yeterki taktiğine güven
-
gençler sadece bir kulüpum var o da hoffenheim 2. kulup olarak hangi kulubü alam
-
@beratbaba55 said in OSM Taktikleri:
gençler sadece bir kulüpum var o da hoffenheim 2. kulup olarak hangi kulubü alam
öncelikle burası taktik bölümü kardeşim bunu Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi konusuna yazabilirsin ama bana kalırsa oynamadığın ligden takım alman.
-
@cnytakn
Rakibin kadrosu sizinkinden güçlüyken 4-4-2'ye karşı ne oynanıyor? 4-2-3-1 kgv çıkıyorum genellikle. -
@perfectrogue evet daha önce özelden yazmıştım sana ayrıntılı şekilde
-
4-3-3 B Kanatları Kullan / Alan markajı / Ofsayt tuzağı yok karşısında ne yapabilirim maç tarafsız alanda ve kadrolar eşit sayılır (benim kalecim çok iyi onun forveti biraz daha iyi) Bütün taktikleri verirseniz hoş olur
-
@himmooooo hucum taktiği oynuyor ve 4-3-3 dizilişi bence mevkilerine göre çık ama tavsiyem çok ofansif çıkma forvetlerin iş yapacaksa 4-4-2 olabilir. Ort saha iyiyse 4-2-3-1 olur.
-
Tecrübeli menejerler takımımda orta saham diğer mevkilerden daha güçlü 4-2-3-1 oynatıyorum topa hakim ol mu yüksek hızda paslaşmamı daha iyi olur?
-
5-3-2 A Kontra Atak Adam markajı ve ofsayt tuzağına karşı ne yapabiliriz kadrom çok daha iyi ?
-
4/2/3/1 e ayrıntılı taktik verecek varmı pres falan kaçta olsun ?
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
Merhaba arkadaşlar, aranızda 325, 424, 343, 3322 vb fantasik taktiler deneyeniniz var mı ?
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
Merhaba arkadaşlar, aranızda 325, 424, 343, 3322 vb fantasik taktiler deneyeniniz var mı ?
424 çok iyi
-
Göztepeyi aldim ve ilk maçım fenerle nasil bir taktikle yenebilirim tecrübeli arkadaslar yardımcı olabilirmi**
-
5-3-2 A Kontra Atak Adam markajı ve ofsayt tuzağına karşı ne yapabiliriz kadrom çok daha iyi ?
-
Beyler ben chelseyim city ile macim var hafta 9 adam gil bile yemedi takimi güçlü kadro degerimiz falan hemen hemen esit ustelik bende neymar gibi hir faktör var yanliz adam ne ne berabere kaliyor nede yeniliyor kendisi arkadaşım lige ne zaman alsam en kotu 1 beraberlik le ligi bitirip kazaniyor sizin dusunceniz nedir aklimdaki taktik 3-4-3 B. Kanatlari kullan. Pres %75. Ofansif. Tek pas futbol ofsayt taktigi hayir alan savunmasi normal. ![alt text](
- image url)
-
Adam genelde 4 3 3 kanatlari kullan cikiyor taktikleri biraz gizli yanliz boyle ciktigini düşünüyorum gelene gide 4 5 6 atiyor be gok yemiyor 18 gol atmis 0 yemis. Hafta 9 a gircez agircez adam hakikaten iyi benimde kadrom fena degil sizce nasıl bi taktik lazim adan gerçekten iyi onu yener sem bir ilk olacak yani ona karsi galibiyet alicam
-
@himmooooo said in OSM Taktikleri:
biraz ayrinitli ver kadronu 4 4 2 kg var yada 4 3 3paslasarak pres 80 herkes ataga tek pas futbol
Fv sadece hucum
Os fv destekle
Df geride kal
Of taktigi evet
Alan markaji
Sert yada normal hakeme göre -
Yarın chelseala macım var kadro degeri 400m benim 280 m 433b kk oynuyor. Nasıl bir kadroyla cıkmam gerekiyor sizce?
-
This post is deleted!