OSM Taktikleri
-
@nogitsuneeu5 söylemesi zor. ama rakibinden çok çok daha güçlüysen 4-3-3 ve Kanatları Kullan genelde iyi sonu verir. Eşit takımlarla içeride oynarken yine 4-3-3 ile ofansif oynayabilirsin. Sen daha güçlü takımlara karşı 4-2-3-1 Kaleyi Görünce Vur iş görüyor.
-
4-5-1 kgv adam markaji agresife karsi nasil oynamaliyim takimim ondan ustun 90+ .adamin oyuncularida 85 ustu Ne oynasam kesin yenerim hakem yesil ?
-
@defendersr4 3'lü defans olan sistemleri dene. Forvetlerin iyiyse 3-4-3-B Kanatları Kullan, Adam Adama, Ofsayt Taktiği Yok, %70 Pres, %60 Hızlı Paslama, %75 Hücum oynayabilirsin. Test et bu taktiği dostluk maçlarında.
-
Bordeaux'yum beyler, güçlü bir kadrom yok forvetlerim ve kalecim iyi sadece. Defans ve orta saha iyi değil çok, transferlerle toparlamaya çalışıyorum. Rakibimin benden çok daha iyi kadrosu var ve 4 4 2 B oynuyor. Kendi evimde oynayacağım ona karşı hangi taktikle çıkmamı önerirsiniz? Pres, oyun stili falan nasıl olsun?
-
@sinan-kalaycı kardeşim adam senden çok iyiyse takım olarak 5-2-3 A oyna . Tabi boş beleş oynamayacaksın taktiklerdende topa hakim ol diyeceksin kanka paslaşma hızı varya işte ona topa hakim ol de oyun stiline defansif de baskıya geride karşıla de taktik olarak uzun top ya da kontra atak seçebilirsin kontra atak seçersen rakibin mesela psg ise adamların topla oynama oranı senden yüksek olur ama sen eline geçen fırsatta golü çakar yenersin. uydurmuyorum alanyaspor ile ligin ilk haftası feneri 2-0 kadıköyde yendim kendim de fenerliyim ama ne yapıyım. herneyse dediğim gibi bırak topu onlar oynasın sen geride karşıla kontra atağını seç bulduğunu atabilirse oyuncuların kazanırsın ama yenilme ihtimalin çok düşer bu taktiklerle yani bence kazanırsın hatta ha bu arada nereye dizersen diz en yüksek puanlı oyuncularını koy. İstersen daha fazla bilgi verebilirim sorarsan. İyi şanslar geçirirsin inşallah
-
@esgintv said in OSM Taktikleri:
@sinan-kalaycı kardeşim adam senden çok iyiyse takım olarak 5-2-3 A oyna . Tabi boş beleş oynamayacaksın taktiklerdende topa hakim ol diyeceksin kanka paslaşma hızı varya işte ona topa hakim ol de oyun stiline defansif de baskıya geride karşıla de taktik olarak uzun top ya da kontra atak seçebilirsin kontra atak seçersen rakibin mesela psg ise adamların topla oynama oranı senden yüksek olur ama sen eline geçen fırsatta golü çakar yenersin. uydurmuyorum alanyaspor ile ligin ilk haftası feneri 2-0 kadıköyde yendim kendim de fenerliyim ama ne yapıyım. herneyse dediğim gibi bırak topu onlar oynasın sen geride karşıla kontra atağını seç bulduğunu atabilirse oyuncuların kazanırsın ama yenilme ihtimalin çok düşer bu taktiklerle yani bence kazanırsın hatta ha bu arada nereye dizersen diz en yüksek puanlı oyuncularını koy. İstersen daha fazla bilgi verebilirim sorarsan. İyi şanslar geçirirsin inşallah
5-2-3 A riskli ya, aklıma yatmadı. Başka taktik verebilecek yok mu?
-
Maç evimde takımım Bayer 04 Leverkusen nasıl bir taktik olabilir
-
@f-s-m-0-13 kanka ben yıllar önce lisedeyken ıynuyodum şimdi ünide arkadaşlar başlattı tekrardan barcelona ben de, ama herkese 4-3-3 ile 5-6 gol atarken getafeyle berabere kaldım. oyunda bazen saçma hatalar oluyo. transferolarak aguero, pogba, alaba, de bruyn ve bir iki kişi daha aldım.
-
@utkudemirci83 yaş kaç birader ?
-
Casus kullanarak nasıl oynadığını da öğrendim rakibin. Oyun stili olarak paslı oyunu tercih ediyor. Kadrosu benden çok daha iyi. Nasıl bir diziliş nasıl bir taktik ile çıkmalıyım?
-
433A MI 433B Mİ daha iyi ?
-
@f-s-m-0-13 Arda abi sinirlenme
-
Merhaba arkadaşlar, abilerim. benim Manchester City ile maçım var, kadro farkı 75 milyon civarı ve taktikleri 4-3-3A kanatları kullan, ofsayt taktiği yok alan markajı kullanıyor. Taktiklerinizi bekliyorum.
-
@mrtgll33 atalantayla juveye karsi 3-3-2-2 taktigiyle berabere kaldim takim degerleri arasinda 200m fark var oyle dusunun
-
@sexafonn said in OSM Taktikleri:
@f-s-m-0-13 Arda abi sinirlenme
taktik istenecekse bile üslubuna uygun istenmeli, böyle anlamsız cümlelere gerek yok kardeşim.
-
@f-s-m-0-13 Tabi ki abi haklısın her şey saygı sevgi çerçevesin de olmalı
Günaydın cümleten :hand_splayed:
-
Rakibim Leverkusen.4-4-2 A pas alan markajı dengeli ofsayt tuzağı yok. (Hoffenheim ım) ne yapmalıyım ?
-
Beyler Beşiktaşım yarın evimde malatyaya karşı oynayacağım kendi arkadaşım iyi menajerdir 4-2-3-1 oynayacak karşı taktik olarak ne yapmalıyım