OSM Taktikleri
-
İyi günler herkese M.united ile maçım var kadrosu benden iyi maç benim sahada antremana gittim taktiği 433B KK ofsayt kapalı adam adama ve agresif oynuyor. Benim taktiğim ise 433B ye uygun pas mı KK mı ve diğer ayrıntılı taktiklerinizle bana yardımcı olur musunuz?
-
Arkadaşlar; büyük takım, küçük takım her ligde ve her takimda ise yarayacak cok güvendiğiniz saglam taktiginiz varmi?
-
@yiğitcan616 her takıma uyacak bi taktik varsa sen söyle bizde yapalım takımın zayıfsa 451 kgv gibi taktikleri oneririm,takım galaksi diyorsan 433 kk yap gitsin. tabi rakip hakem saha kamp bunları da göz önünde bulundur.
-
@yyyounes 4-4-2 b paslı oyun, pres 85 diğerleri 75 yap. Kesin alırsın
-
Arkadaşlar Leicester City ile oynuyorum yaptığım taktik ile pek gol atamıyorum botlara karşı 1-0 2-0 üstünlükle oynuyorum şuanda 3/3 gidiyorum fakat daha etkili bir taktik arıyorum önerebiliceğiniz taktiğiniz varmı ?
-
@thekingbia7 maç evindeyse 4-3-3 a pas oyunu.
Sadece hücum sadece orta saha sadece defans oyna değişiklik yapmana gerek Yok. Alan savunması. Ofsayt evet. Sertlik hakeme göre. Pres 79 atak 70 hızlı paslaş 70. Deplasman için aynı taktikler 4-4-2 b yapabilirsin -
@gökhangalata said in OSM Taktikleri:
@yyyounes 4-4-2 b paslı oyun, pres 85 diğerleri 75 yap. Kesin alırsın
kesin alırsın dersen insanları yaniltirsin öyle bir taktik şuana kadar ne duydum nede gördüm, seninde sadece 7 maçlık bir kariyerin var burda sadece öneride bulunabilirsin
-
![alt text]( image url)![alt text]( image url) kadrom bu şekilde akşam evertona karşı kritik maç var nasıl çıkmalıyım ayrıntılı taktik vericek varmı maç evimde
-
@cnytakn haklısın kesin alamaz
-
![alt text]( image url)![alt text]( image url) Rakibimin çıktığı taktikte bu arkadaşalr maç benim evimde sahamda full gelişmiş kamp basmak yasaklı taktik önerilerinize açığım hakem yeşil
-
@cnytakn selamu aleykum kardesim şl de besiktasim yarin tothenham macim var 4 3 3 kanat oynuyor ben 4 4 2 paslasarak ofansif oynuyorum boyle kalsam mi yoksa 4 3 3 paslasarak adam adama mi oynasam yardimci olursan sevinirim
-
@fingolfin58 451 kgv forvet ortaya orta defansa yardım alan savunması ofsayt yok hakeme göre sert yada aşırı sert öneririm takımın form durumuda önemli ayrıntı istersen msj atarsın yardımcı olmaya calisirim kardeşim.
-
Selamun aleyküm Hocam İngiltere Premier ligde Manchester City'yim Yarın Liverpool'la maçım var 4-3-3B kanat oynuyor Adam markajı açık ofsay tuzağı kapalı Mücadele:Agresif. Deplasmandayım ne yapmam gerek?
-
Mücadeleyi yönetecek hakem Kırmızı bu arada hocam ön cebinde 1 sarı bi kırmızı kart var Sinsi sinsi bakıyor.
-
@polemick178
4-4-2 b paslaşarak adam adama defans ofsayt kapalı. Tüm mevkiler yerinde durarak işe yarar sanıyorum. -
@cnytakn tothenham aslinda o kadar iyi degil ilk macinda 4 1 yenildi dortmunda evimde oynadigim icin fazla defansif oynamak istemiyorum 4 5 1 defansif yerine 4 5 1 ofansif nasil olur sence
-
Gunaydin beyler sampiyonlar liginde portoyum takima sabit bir taktik uygulatmak istiyorum portoyu sampiyonlar liginde oynamis tecrubeli menajerler yardimci olursa sevinirim iyi gunler
-
@gökhangalata Hocam verdiğin taktik fazlasıyla işe yaradı Liverpoolu kendi evinde 4-1 yendim sağolasın
-
@polemick178 rica ederim ne demek.
-
Yarın bir önemli maçım daha var. Kupada çeyrek finallerde Chelsea ile eşleştim Manchester City'yim Chelsea'yi eleyip kupa yolunda rahat ilerlemek istiyorum bunun için bana yardımcı olursanız sevinirim.
Chelsea :Oyun Planı: 4-3-3A - Paslı oyun - Adam Markajı - Ofsayt Tuzağı Yok - Mücadele-Agresif Hakem Mavi
Chelsea En Güçlü Oyuncuları: 96Hazard - 95 Morata - 92 Batshuayi - 100Wernbloom - 96Tolisso - 95Koke - 99 Felipe Luis - 95 Umtiti - 98Courtois
Benim En güçlü oyuncularım: 106Sterling - Sané - 99Bernardo Silva - 101Thiago Alcàntara - 100De Bruyne - 96Nainggolan - 102John Stones - 100Jordi Alba - 104Ederson Santana.
Chelsea Kadro Değeri:459M
Manchester City Kadro Değeri:512M