OSM Taktikleri
-
@polemick178
4-5-1
Şut
Adam adama
Ofsayt hayır
İşe yarayabilir -
selam beyler türkiye ligi bursasporum . yarın gol yemeden lider olan fenerbahçe ile deplasmanda oynayacagım. 433b kanatları kullan . alan markj. ofsayt hayır. ve agresif taktiği ile oynuyor.
taktik öneriniz varmı 433b nin ilacı sizce nedir -
@gökhangalata Hocam iş görür gibi dedin ama karşı menajerin kalecisi 98 Courtois Kaleyi görünce vur işe yarar mı onun üzerinde oraya takıldım bi
-
Beyler 5-3-1-1 in Oyun Tarzı nedir? Paslı - KK - KGV - Uzun Top - Kontraatak. Hangisi 5-3-1-1 in oyun tarzı bilen var mı?
-
@polemick178 5 lı savunmada kanat veya pas yanlıs olur en ideal kontra atak ve kgv tavsiyem
-
@cnytakn Saol hocam Dostluk maçlarında denedim iyi sonuç aldım Leipzig - ile Bayern Munich karşısında 4-0 Hemde harika bir diziliş 5-3-1-1
-
Selamlar. Sevillayım bu akşam evimde zorlu bir maç var. Barcelona geliyor. Kadro değerim 375 onun ise 500m. 433b kk alan markaj oynuyor. Ben de normalde aynı taktiği uyguluyordum ama. Forvetim arka arkaya önemli maçlar geldiğinden formu düştü sarıda. (2 oyuncu var formu yüksek olup oynayabilecek olan). sizce sarı formda oynatmalı mıyım yoksa, o iki forvet ile oynayabileceğim ve barçayı yenebileceğim bir taktik var mı? (Bu arada antrenman basacağım onun da etkisi ile söylerseniz çok sevinirim)
-
@menajerim222 kardeşim 4-4-2a pas oyunu hucum 75 rakibe yakın 75 hızlı paslaşma defans orta saha forvet sabit. Alan markajı. Agresifliği hakeme göre ayarla.kamp da basarsan %100 galibiyet
-
beyler chelsea deplasmanında evertonım.4-3-3b kanatları kullan çıkıyor. kamp yok. saha avantajı full. kadro değeri olarak 200 m ben öndeyim ama ikimizin de 100 ün altında oyuncusu yok gibi benim orta saham biraz daha iyi . ne önerirsiniz ?
-
Kayserisporu yönetiyorum kadrom iyi değil, başlangıç için hangi taktiği onerirsiniz? Teşekkürler
-
Selamun aleyküm arkadaşlar oyunda yeniyim lige başladım ve oynadığım ligde herkes usta oyuncu çıktı dünya egemenliği %100 olan rakiplerim var İngiltere ligi Liverpool um ve kadrom onlardan iyi denebilir 4-3-3 a kullanıyorlar genelde paslı. kanat oynayanda var siz ne taktik önerirsiniz nasıl yenebilirim 4-3-3 ü
-
@emsitief7 1-1 bitti yine de sağolasın
-
beyler man u takımını aldım ama 4 3 3 a kanatları kullan taktiğine karşı ne yaptıysam olmadı bi türlü yenemiyorum totteham evinde 7 0 yendi beni var mı bana yardımcı olabilicek biri
-
Avrupa şampiyonasında sporting lizbon olarak oynuyorum. Barcelona'nın 4-3-3 B /kanatları kullan/ofsayt tuzağı hayır/adam adama markaj/agresif/ taktiğine karşı 4-4-2 B paslaşarak/ofsayt tuzağı hayır/sadece hücum-forveti destekle-geride kal/alan markajı/tam saha baskı-stil dengeli ve tempo yüksek hızda paslaşma taktiği ile kendi evimde 0-1 yenildim. Yarın da aynı 4-3-3 B kullanan chelsea ile deplasmanda oynayacağım,kazanmam pek mümkün değil ama en azından beraberlik almak için taktik lazım.
-
@menajerim222 yenmen lazımdı o da mı kamp kullanmış
-
Arkadaşlar yarınki maçım için taktik lazım. Kadrolar arası 15M fark var benim kadrom daha iyi ve maç benim sahamda. Rakip ilginç bir şekilde 4-4-2 A Kontra atakla çıkıyor Yalnız kamp basmış hangi taktikle çıkmalıyım sizce?
-
3-3-2-2 pas oyunu oynayan rakiple kupa maçı tarafsız sahada maçım var. Nasıl bir diziliş ve taktikle çıkmak güzel olur ? Kadro değerimiz aynı.
-
This post is deleted!