OSM Taktikleri
-
@fingolfin58 451 kgv forvet ortaya orta defansa yardım alan savunması ofsayt yok hakeme göre sert yada aşırı sert öneririm takımın form durumuda önemli ayrıntı istersen msj atarsın yardımcı olmaya calisirim kardeşim.
-
Selamun aleyküm Hocam İngiltere Premier ligde Manchester City'yim Yarın Liverpool'la maçım var 4-3-3B kanat oynuyor Adam markajı açık ofsay tuzağı kapalı Mücadele:Agresif. Deplasmandayım ne yapmam gerek?
-
Mücadeleyi yönetecek hakem Kırmızı bu arada hocam ön cebinde 1 sarı bi kırmızı kart var Sinsi sinsi bakıyor.
-
@polemick178
4-4-2 b paslaşarak adam adama defans ofsayt kapalı. Tüm mevkiler yerinde durarak işe yarar sanıyorum. -
@cnytakn tothenham aslinda o kadar iyi degil ilk macinda 4 1 yenildi dortmunda evimde oynadigim icin fazla defansif oynamak istemiyorum 4 5 1 defansif yerine 4 5 1 ofansif nasil olur sence
-
Gunaydin beyler sampiyonlar liginde portoyum takima sabit bir taktik uygulatmak istiyorum portoyu sampiyonlar liginde oynamis tecrubeli menajerler yardimci olursa sevinirim iyi gunler
-
@gökhangalata Hocam verdiğin taktik fazlasıyla işe yaradı Liverpoolu kendi evinde 4-1 yendim sağolasın
-
@polemick178 rica ederim ne demek.
-
Yarın bir önemli maçım daha var. Kupada çeyrek finallerde Chelsea ile eşleştim Manchester City'yim Chelsea'yi eleyip kupa yolunda rahat ilerlemek istiyorum bunun için bana yardımcı olursanız sevinirim.
Chelsea :Oyun Planı: 4-3-3A - Paslı oyun - Adam Markajı - Ofsayt Tuzağı Yok - Mücadele-Agresif Hakem Mavi
Chelsea En Güçlü Oyuncuları: 96Hazard - 95 Morata - 92 Batshuayi - 100Wernbloom - 96Tolisso - 95Koke - 99 Felipe Luis - 95 Umtiti - 98Courtois
Benim En güçlü oyuncularım: 106Sterling - Sané - 99Bernardo Silva - 101Thiago Alcàntara - 100De Bruyne - 96Nainggolan - 102John Stones - 100Jordi Alba - 104Ederson Santana.
Chelsea Kadro Değeri:459M
Manchester City Kadro Değeri:512M -
@polemick178
4-5-1
Şut
Adam adama
Ofsayt hayır
İşe yarayabilir -
selam beyler türkiye ligi bursasporum . yarın gol yemeden lider olan fenerbahçe ile deplasmanda oynayacagım. 433b kanatları kullan . alan markj. ofsayt hayır. ve agresif taktiği ile oynuyor.
taktik öneriniz varmı 433b nin ilacı sizce nedir -
@gökhangalata Hocam iş görür gibi dedin ama karşı menajerin kalecisi 98 Courtois Kaleyi görünce vur işe yarar mı onun üzerinde oraya takıldım bi
-
Beyler 5-3-1-1 in Oyun Tarzı nedir? Paslı - KK - KGV - Uzun Top - Kontraatak. Hangisi 5-3-1-1 in oyun tarzı bilen var mı?
-
@polemick178 5 lı savunmada kanat veya pas yanlıs olur en ideal kontra atak ve kgv tavsiyem
-
@cnytakn Saol hocam Dostluk maçlarında denedim iyi sonuç aldım Leipzig - ile Bayern Munich karşısında 4-0 Hemde harika bir diziliş 5-3-1-1
-
Selamlar. Sevillayım bu akşam evimde zorlu bir maç var. Barcelona geliyor. Kadro değerim 375 onun ise 500m. 433b kk alan markaj oynuyor. Ben de normalde aynı taktiği uyguluyordum ama. Forvetim arka arkaya önemli maçlar geldiğinden formu düştü sarıda. (2 oyuncu var formu yüksek olup oynayabilecek olan). sizce sarı formda oynatmalı mıyım yoksa, o iki forvet ile oynayabileceğim ve barçayı yenebileceğim bir taktik var mı? (Bu arada antrenman basacağım onun da etkisi ile söylerseniz çok sevinirim)
-
@menajerim222 kardeşim 4-4-2a pas oyunu hucum 75 rakibe yakın 75 hızlı paslaşma defans orta saha forvet sabit. Alan markajı. Agresifliği hakeme göre ayarla.kamp da basarsan %100 galibiyet
-
beyler chelsea deplasmanında evertonım.4-3-3b kanatları kullan çıkıyor. kamp yok. saha avantajı full. kadro değeri olarak 200 m ben öndeyim ama ikimizin de 100 ün altında oyuncusu yok gibi benim orta saham biraz daha iyi . ne önerirsiniz ?
-
Kayserisporu yönetiyorum kadrom iyi değil, başlangıç için hangi taktiği onerirsiniz? Teşekkürler