OSM Taktikleri
-
sa bayadır yoktum yeni geldim de baya unutmuşum oyunu taktikleri falan, 4-3-3B ve bu taktiklerle oynuyorum sanırım önceden de böyle oynuyordum baya da iyi performans alıyordum profile girip bakabilirsiniz. Göztepede iş yapar mı?
-
kırmızı kart oyunun kaderini etkilemek baya çok agresif zararlı
-
ANTREMAN BASAN RAKIBE NASIL ÇIKMALIYIM BEN REAL MADRID O SEVILLA MAÇ ONUN EVINDE 4-3-3A OYNUUYOR
-
Merhaba arkadaşlar
Ben deportivoyum sıradaki maç barcelonayla kadrom çok yetersiz hangi taktik önerirsiniz kesin kazanma taktiği.
Ayrıca antrenman kampına da gittim -
Rakip 4-4-2 b oynuyor ve paslı oyun
-
Merhaba arkadaşlar sizce Chelsea yi nasıl yönetebilirim sadece 4 tane orta saham var
-
@mrtgll33 oyuna ilk başladığım zamanlarda denemiştim. 3.3.2.2. KGV şampiyon olamadım ama hedefe ulaşmıştım en azından
-
ben crystal palace ı yönetiyorum ve yarın arsenal ile maçım var adam 442b paslı oyun oynuyor 2de 2 yaptı şimdiye kadar hangi taktikle çıkmalıyım ?
-
Merhaba
Rakibim everton 4-5-1 oynuyor ben ise chelseayım kadro olarak üstünüm fakat deplasmana gidiyorum nasıl bir taktik ile gitmeliyim.
-
Diğer hesabımda genoayı yönetiyorum yarın juventus ile maçım var ligde benim altımda fakat kadro kalitesi bilindiği gibi 2-3 kat fazla benden 4-3-3b oynuyordum şimdiye kadar 4.sırada bulunuyorum yarında bu taktikle mi çıkmalıyım bu arada adam 433a oynuyor
-
@mentos021 Senden üstün olan takimlara kadron uygunsa puan yada puanlar almak icin defansif cikmalisin 451,4231 kgv oneririm, kadron bunlara uygun değilse 532 yada 442 taktiklerini de kullanabilirsin,kadro kalitesi iyi olana kadar ofansif oynamaman gerekir.
-
Arkadaşlar ben genelde hedefi 7 ve daha düşük takımları alıyorum. Haliyle bu takımlar ilk başta kadro değeri düşük hep. Gelişene kadar diziliş ve taktik önerir misiniz? Misal şu an Benevento yönetiyorum, hücum futboluyla
-
Beyler 442b dizilişine uyan en iyi taktik kanatları kullan mı yoksa paslı oyun mu ?
-
@corvo52 said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar ben genelde hedefi 7 ve daha düşük takımları alıyorum. Haliyle bu takımlar ilk başta kadro değeri düşük hep. Gelişene kadar diziliş ve taktik önerir misiniz? Misal şu an Benevento yönetiyorum, hücum futboluyla
@mrtgll33 -
442b paslı oyun taktiğinin baskı stil tempo yüzdeleri kaç olmalıdır ?