OSM Taktikleri
-
@bugga21 3-4-3 b kanatları kullan ile güzel sonuçlar aldım 4-5-1 e karşı. Tek forvet oynayanlara 3 stoperli dizilişler öneririm. Maç evindeyse 3-4-3 b pas da olur.
-
5-3-1-1 kontra atak oynayıp yatan bir takıma karşı nasıl bir taktik uygulanmalıdır ?
-
@menajerim222 kadron musaitse 4 3 3 gir kontra kullaniyorsa ofsayt taktigini aç
-
Kadro rakibe karşı çok kaliteliyse hangi taktikle oynamalıyım.
Şuana kadar hep 4-4-2B Paslı oyun ile oynadım ama öyle çok gol atamıyorum. -
@comfortablynumb1903 kadron cok kaliteliyse 4 3 3 a pas veyahut 4 3 3 b kanat ama pas veya kanat ikisinde birini sececeksen eger forvetlerin daha iyiyse pasli oyna eger orta sahalarin forvetlerine gore iyiyse kanat oyna
-
Beyler benim ligde bi menajer bir gecede 350 -400 milyon luk transfer yapti 9-10 oyuncu almis pespese ama sattigi adamlari toplasan 100 milyon etmiyor ustelik hazirlik 2 deyiz hile yapmis olma ihtimali nedir
-
![alt text](~~jhışjoşjoş
joşijoikmlşiöçş.
- image url~~)
-
@koçovalı11 coinsle almıştır para harcamıştır hileyle alamaz
-
@kerem-moises said in OSM Taktikleri:
Mesela bu ara karşılaştığım bir taktik rakip 4-3-3 b pas oyunu adam adam savunma oynuyorsa 4-3-3 a kgv alan savunması taktiğiyle oynayın rahat kazanırsınız.Mesela rakip 4-3-3 b kanatlardan oyna adam adama savunma yaparsa 4-3-3 a kgv adam adama savunma taktiğiyle oynamamız gerekecekti.
peki hocam 4-3-3 b paslı alan savunması ofsayt hayır oynayan bir rakibe ve kadro kalitesi bizden üstün olan ayrıca deplasmanda oynuyorsak kampta yok nasıl yenebiliriz
-
@gökhangalata 442b kgv a karış ne oynamam gerekir
-
Güçlüysen 4-4-2 a kanatları kullan güçsüzsen 4-4-2 a kgv öneririm. Ofsaytı açmalısın.
-
5-3-2'ye hangi taktiği önerirsiniz?
-
@emrearda18 savunma ağırlıklı çıkıcak gibiyse çekingen oynama ofansif oyna 433 ile
-
@fabiocapello58 benimde aklımda 4-3-3 var da,şuan elimde hazır 2 forvet var aklıma da 5-3-2 daha çok yattı.
-
merhaba herkese ben valenciayı yönetiyorum valencia için şampiyonluk taktiği ne hücum hattım çok iyi