OSM Taktikleri
-
5-3-1-1 kontra atak oynayıp yatan bir takıma karşı nasıl bir taktik uygulanmalıdır ?
-
@menajerim222 kadron musaitse 4 3 3 gir kontra kullaniyorsa ofsayt taktigini aç
-
Kadro rakibe karşı çok kaliteliyse hangi taktikle oynamalıyım.
Şuana kadar hep 4-4-2B Paslı oyun ile oynadım ama öyle çok gol atamıyorum. -
@comfortablynumb1903 kadron cok kaliteliyse 4 3 3 a pas veyahut 4 3 3 b kanat ama pas veya kanat ikisinde birini sececeksen eger forvetlerin daha iyiyse pasli oyna eger orta sahalarin forvetlerine gore iyiyse kanat oyna
-
Beyler benim ligde bi menajer bir gecede 350 -400 milyon luk transfer yapti 9-10 oyuncu almis pespese ama sattigi adamlari toplasan 100 milyon etmiyor ustelik hazirlik 2 deyiz hile yapmis olma ihtimali nedir
-
![alt text](~~jhışjoşjoş
joşijoikmlşiöçş.
- image url~~)
-
@koçovalı11 coinsle almıştır para harcamıştır hileyle alamaz
-
@kerem-moises said in OSM Taktikleri:
Mesela bu ara karşılaştığım bir taktik rakip 4-3-3 b pas oyunu adam adam savunma oynuyorsa 4-3-3 a kgv alan savunması taktiğiyle oynayın rahat kazanırsınız.Mesela rakip 4-3-3 b kanatlardan oyna adam adama savunma yaparsa 4-3-3 a kgv adam adama savunma taktiğiyle oynamamız gerekecekti.
peki hocam 4-3-3 b paslı alan savunması ofsayt hayır oynayan bir rakibe ve kadro kalitesi bizden üstün olan ayrıca deplasmanda oynuyorsak kampta yok nasıl yenebiliriz
-
@gökhangalata 442b kgv a karış ne oynamam gerekir
-
Güçlüysen 4-4-2 a kanatları kullan güçsüzsen 4-4-2 a kgv öneririm. Ofsaytı açmalısın.
-
5-3-2'ye hangi taktiği önerirsiniz?
-
@emrearda18 savunma ağırlıklı çıkıcak gibiyse çekingen oynama ofansif oyna 433 ile
-
@fabiocapello58 benimde aklımda 4-3-3 var da,şuan elimde hazır 2 forvet var aklıma da 5-3-2 daha çok yattı.
-
merhaba herkese ben valenciayı yönetiyorum valencia için şampiyonluk taktiği ne hücum hattım çok iyi
-
ya da 4-3-3 b için hangi taktiği önerirsiniz mentaliteyle beraber
-
Crystal palace olarak ManU'ya karşı ne oynamalıyım? Hedef 10 ve 9. sırayı korumam için ManU'yu yenmem şart. Siz ne oynardınız? Deli gibi kapanmak istemiyorum çünkü ManU atar diye düşünüyorum 2,3 tane