OSM Taktikleri
-
@mertc44 var neden olmasın taktikten ziyade sayılar aslında önemli olan. (pres/stil/tempo sayıları) hiç kimse bu sayılar hakkında şunu yaparsan kesin kazanırsın diyemez oyunda taktik olayı epey detaylandı burada sadece mantıklı diziliş verilir. sayılar, detay taktikler verildiği takdirde rekabetin anlamı kalmaz. önemli olan menajerin onları kendi keşfetmesi
-
@fabiocapello58 haklısın ama bu maçi kazanmam gerekiyor 433a kk çıkıyor adam adam adama yaptiği için pas oyunumu denesem 451 i
-
@f-s-m-0-13 442a kk karşi ne oynamalıyım farklı olarak 451 pas oyunu olurmu
-
@Mertc44 flame yapmayın bı kerede sorun soruları diğer arkadaşların yazılarını engelliyorsunuz. soruna gelince 442 ye 4231 iş yapar ama sen birkaç gündür denilen taktikleri beğenmiyorsun galiba ne cıkmalıyım dıyorsun soyleyıncede ıs yaparmı dıyorsun kotu oldugunu bıle bıle nıye soyleyelım sana taktik
-
Arkadașlar Napoli olarak Lazio ile maçım var. Rakip namağlup ama kadro olarak bariz üstünüm. Onun ki 89 90 ise benimkiler 97 98 yani. Evimde oynuyorum-saha avantajı olarak 1 yıldızım. 4 3 3, kanat kullan oynayacak. Ben ne oynamalıyım ? Yenersem lider oluyorum teșekkürker.
-
@rochas1990 defans yerinde kal orta saha yerinde kal forvet sadece hücum
-
arkadaşlar şöyle bi kadrom var sizce hangi taktik gider
donnarumma 111
- luke shaw 98 - süle 100 - de vrij 101 - hysaj 93
Keita 102
-oscar 100 -chamberlien 96
pogba 101
-lukaku 102 - Mbappe 110
4-4-2 b oynuyorum
- luke shaw 98 - süle 100 - de vrij 101 - hysaj 93
-
@emreeeesezeen baska oyuncun yoksa bunlarla zaten sadece 442 oynarsın 2 forvetın 4 ortasahan 4 defansın var burda
-
Rakibim 433A paslaşarak oynuyor, kadro değerlerimiz eşit. Deplasmanda hangi taktikle oynarsam kazanma ihtimalim daha yüksek? Teşekkürler.
-
@herzblutborussen 4-3-3 b kanat ofsayt kapalı güzel olur.
-
@aycekirdegi 4-3-3 b ofsayt kapalı kanatları kullan
-
Beyler antrenman kampına gittiğimizde rakibin bunu görmemesi mümkün mü?Teşekkürler.
-
@emrearda18 gizli antrenman yap önce sonra kamp yap
-
Sarı hakem için hangi stili önerirsiniz agresif? Normal? Yardım lütfen