OSM Taktikleri
-
Merhabalar kadrom şu şekilde bir taktik önerisi olanların fikirlerini merak etmekteyim. Teşekkürler.
-
Merhabalar,
Mutlaka yenmem gereken bir maca cikicam. Ben Bayern im takimim bariz ustun ancak defalarca boyle maclari kaybettim sebebini anlayamadigim sekilde. Oneri taktiklere acigim! ! -
Ben Göztepeyim ligde Antalyaspora karşı maçım var.Antalyanın oyuncular 80-90 arası,benimkiler ağırlıklı olarak 70, 70-90 arası.Yenemediği takım yok.Ancak son maçlarda birçok oyuncusunun formu düşmüş.Taktiği 4-4-2 B ,agresif,paslı oyun.Hangi taktikle üstesinden gelebilirim?Teşekkürler
-
@umut-keltek Antrenman kampına gitmeyi deniyebilirsin.Takımını gördüm hücumun çok iyi,ancak defansın geri kalmış.Uyumlu taktikler seçersen sana çok faydası olacaktır.(4-3-3,Kanatları Kullan*4-2-3-1,K.G.V. Gibi...)
-
@umut-keltek bu bremenin kadrosuysa bremene göre gayet iyi bir kadro senin kadron bariz olarak daha iyiyse 4 3 3 formasyonu dene eğer orta sahaların forvetlerinden iyiyse kanat oyna ve kanatlara hücumu yuksek oyuncularını koy eger forvetlerin daha iyiyse 4 3 3 a pasli oyna sonucta en son forvetler işi bitirir verim alırsın ofansif oyna ve makul bir pres aralığı seç
-
@emrearda18 4 4 2 formasyonlarına karşı 3 lü forvet sistemleri güzel iş görür lakin 3 4 3 kadron gercekten iyi durumdaysa iş görür 4 3 3 deniyebilirsin defansif oynamanin bir mantigi olmaz tabi bu benim önerim
-
@can-bey97 büyük ve kadrosu iyi takimlarda 4 3 3 formasyonlarından ötesi biraz fanteziye kaçar 4 3 3b veya a oynatabilirsin çünkü bu takımlar ofans takımı ve 4 3 3 ofansif bi taktik
-
beyler göztepeyi yönetiyorum ilk maçım fenerbahçeyleydi 2-1 kaybettim 4231 kgv oynuyorum tempo oyun anlayışlarının vs. yüzdesi kaç olmalı sizce küçük takımlarla başarı elde etmiş biri yardım edebilir mi ?
-
-
4-4-2 a kgv ofsayt kapalı
Stil 50 den az olsun
Pas hızı 50 den yüksek olsunForvet orta sahayı destekle
Orta saha forveti destekle
Defans geride kal -
Kadron süper ötesi taktik maktik yok bam bam bam
-
@can-bey97 averaj için risk al her zamanki taktiğinde sadece mevkileri ileri kaydır.
Forvet sadece hücum
Orta saha forveti destekle
Defans orta sahayı destekle -
@gökhangalata forumlarda flood yapmak ceza sebebidir bilginize
-
@hestera ;))
-
-
@koçovalı11 kaybettim 2-1
-
Acil cevap verirseniz sevinirim
Manchester Unitedım Liverpolla maçım var 1. kesinlikle yenmem gerekiyo kadro durumu eşit denilebilir maç evimde 4-3-3 a kk oynuyorum baskıları 75 75 75 yaptım işe yarar mı ? -
@turkaskeri75 Söylemeyi unutmuşum rakip 4-3-3 a kanat oynuyor
-
sa bayadır yoktum yeni geldim de baya unutmuşum oyunu taktikleri falan, 4-3-3B ve bu taktiklerle oynuyorum sanırım önceden de böyle oynuyordum baya da iyi performans alıyordum profile girip bakabilirsiniz. Göztepede iş yapar mı?
-
kırmızı kart oyunun kaderini etkilemek baya çok agresif zararlı