OSM Taktikleri
-
@Curtis-Parker Hedefi ligde kalmak olan diye bir takım sistemi Yok aslında çünkü bu sadece lige başlarken öyle, ondan sonra yapılan transfer ve geliştirmeler ile şampiyonluk adayı takımlar gibi kadronuz olabilir böyle düşünün bence.
-
4-3-3 B pas oyununa karşılık 4-3-3 B kanatları kullan oynayıp kamp bastım fakat rakibimi yenemedim. Üstelik rakibim kamp da basmamıştı. Sanırım kanatları kullan bana göre değil
-
@Salvatore-D. Hocam kadrosu çok iyiyse yenebiliyor. Bende benden çok daha değerli kadrosu olan (katlardan bahsediyorum) Fenerbahçeyi kamp ile beraber 3-2 yenebildim. Son dakikada geldi gol
-
@mrtgll33 bunu başka biryerde belirtmiştim zaten. Ben gerçekçi düşündüğüm için böyle oluyor. Bu oyunun sorunu. Çoğu kişi takımlarını seçip oyuna girmiyor, bu yüzden hedefi şampiyonluk olan takımlar onuncu, hedefi ligde kalmak olan takımlar şampiyon olabiliyor. Eğer aktif olmayanlar atılırsa, herkes takımına gerekli transferleri yaparsa, herkes gereken yerde olur. Bayern München'in çok kötü bir taktiği vardır, dördüncü olur, beşinci olur; ligimdeki gibi onuncu olmaz.
-
@babuşthekıro 5 katı kadroya rağmen iyi dayanmış takım sağlık olsun çıkarırız acısını
-
@Curtis-Parker Sizi anlıyorum ama bu oyunun sorunu diye birşey yok, takımlarını seçip girip girmemelerini önceden kestiremeyiz bu sebeple liginizi kendiniz kurup aktif olmayan menajerleri 3 gün online olmadıkları zaman çıkarabilirsiniz. Bu özellikle biz menajerlere verilmiştir bu gibi sebepler düşünülerek. Bir ligde 18 takım varsa 18 i de aktif olmayabilir ve bunu sorgulamak bizlere düşmez. Bu sebeple tavsiyem ligi kendinizin kurması ve aktif olmayan kişileri çıkarmanız sorununu çözecektir. Son olarakda liginize dahil etmek istediğiniz menajerler sıralaması iyi olan menajerler olabilir ( Aktiflik açısından )
-
@Salvatore-D. Böyle düşünmek yerine çizgi taktiklerini kurcalamak daha iyi olur Hemen taktikten vazgeçmeyin bence
-
@babuşthekıro Yeni versiyonda sistem moderatörü OSM yapar, devir olmaz.
-
hedefi şampiyonluk olan takımlara taktik çok basit 4 33 b ve 4 33 a oynatın macera aramadan
-
Lig bitimine 10 lig maçı var. Şampiyonluk sorun değil, 9 puan öndeyim ama gol kralı çıkarmam zor şuan. 21 gollü Kostic birinci, benim Brandt 14 golle üçüncü. Gol kralı çıkarmak istiyorum Brandt'i. Hangi dizilişi, taktiği kullanmalıyım? Normalde 1 maç oynatıp, bir maç dinlendiriyorum. Hangi sıklıkla dinlendirmeliyim? 97-38 yani biraz defansif bi forvet bunu da göz önünde bulunduralım. Ne yapmalıyım?
-
@Curtis-Parker Zor bir durum 7 gol fark var, taktiğiniz nedir bilmiyorum ama illa bir oyuncuya gol attıracak taktik olduğunu düşünmüyorum. Dinlendirmeden 3-5 maç çıkartmasını sağlayın bence. Biraz yorulunca yedeğe çekmeyin hemen, bir ihtimal.
-
@mrtgll33 örneğin tek forvet oynarsam 2-3 gol atabilir şeklinde düşündüm. En uca koymam verim verirmi ondan da emin değilim çünkü biraz defansif, kanatta daha mı verimli olur, kararsızım. Rakibe yakın oynuyorum, yüksek hızda paslaşma kullanıyorum bu yüzden büyük ihtimalle çabuk yoruluyorlar her maç değiştiriyorum. İlk forvetimdi ama Kostic'ten 10 maç daha az oynamış. Siz bana sıfırdan taktik verir misiniz? Bol forvetim var, 6 orta saha, 8-9 defans, 3 kalecim var.(bu güne kadar %95 4-3-3B oynadım)
-
Arkadaşlar bir yardım edin. Forvetlerimi satıyorum, son çağre parayı basıp gol kralını alıcam kabul ederse.
-
2 gol attı forvetim. Tam buna sevinirken; Kostic hatrick yapmış. Tek çarem parası neyse verip almak. Umarım satar.