OSM Taktikleri
-
@babuşthekıro Yeni versiyonda sistem moderatörü OSM yapar, devir olmaz.
-
hedefi şampiyonluk olan takımlara taktik çok basit 4 33 b ve 4 33 a oynatın macera aramadan
-
Lig bitimine 10 lig maçı var. Şampiyonluk sorun değil, 9 puan öndeyim ama gol kralı çıkarmam zor şuan. 21 gollü Kostic birinci, benim Brandt 14 golle üçüncü. Gol kralı çıkarmak istiyorum Brandt'i. Hangi dizilişi, taktiği kullanmalıyım? Normalde 1 maç oynatıp, bir maç dinlendiriyorum. Hangi sıklıkla dinlendirmeliyim? 97-38 yani biraz defansif bi forvet bunu da göz önünde bulunduralım. Ne yapmalıyım?
-
@Curtis-Parker Zor bir durum 7 gol fark var, taktiğiniz nedir bilmiyorum ama illa bir oyuncuya gol attıracak taktik olduğunu düşünmüyorum. Dinlendirmeden 3-5 maç çıkartmasını sağlayın bence. Biraz yorulunca yedeğe çekmeyin hemen, bir ihtimal.
-
@mrtgll33 örneğin tek forvet oynarsam 2-3 gol atabilir şeklinde düşündüm. En uca koymam verim verirmi ondan da emin değilim çünkü biraz defansif, kanatta daha mı verimli olur, kararsızım. Rakibe yakın oynuyorum, yüksek hızda paslaşma kullanıyorum bu yüzden büyük ihtimalle çabuk yoruluyorlar her maç değiştiriyorum. İlk forvetimdi ama Kostic'ten 10 maç daha az oynamış. Siz bana sıfırdan taktik verir misiniz? Bol forvetim var, 6 orta saha, 8-9 defans, 3 kalecim var.(bu güne kadar %95 4-3-3B oynadım)
-
Arkadaşlar bir yardım edin. Forvetlerimi satıyorum, son çağre parayı basıp gol kralını alıcam kabul ederse.
-
2 gol attı forvetim. Tam buna sevinirken; Kostic hatrick yapmış. Tek çarem parası neyse verip almak. Umarım satar.
-
@Curtis-Parker Neden ısrarla gol kralı olan kişiiyi istiyorsunuz ki
-
@mrtgll33 bütün hedeflerime ulaştığım başka bişey kalmadı ne yapayım
-
@Curtis-Parker Başarılar bölümü için mi konuşuyorsunuz yoksa kişisel hedefleriniz mi
-
@mrtgll33 ligimde yapmam gerekeni yaptım. 9 maç kaldı 9 puan farkla liderim, kupada finaldeyim. Yapacak pek birşey yoktu sıkıcı olmaya başladı, gol krallığına taktım
-
@Curtis-Parker O zaman diyecek bişey yok 2.5 katından kabul eder belki rakip
-
@mrtgll33 umarım. Asist krallığında da eşit gidiyoruz bir oyuncuyla. Onuda satın alıcam bakalım
-
@Curtis-Parker Arap kulüp sahiplerine döneceksin
-
@Curtis-Parker Resmen lige ambargo koymuşsun arkadaş...Her alanda başarı istiyon. ..Oyundan keyif almasını biliyon Valla..Tebrikler...
-
@GS_METECAN instagram da günlük paylaşım yapıyor, yönettiği takımın resmi sitesi gibi davranıyor, eminim zevk alıyordur. Daha fazla kitleye hitap ederse örnek bile alınabilir. @Curtis-Parker