OSM Taktikleri
-
This post is deleted!
-
@cnytakn eyvallah usta
-
4-3-3A Paslı oyun oynayan birine hangi taktikle çıkılır. Maç kendi evimde, beraberlik yetiyor. Profilimden kadrolara bakabilirsiniz, Amiensim ben.
-
Merhabalar kolay gelsin benim eski menejer puanlarım neden eklenmıyor sayısız lig bitirmeme ragmen çok menejer puanı almama ragmen puanım 570 lerde ve 5.000.000 ncu sıradayım bu hiç adil degil sıralamada benim önumde olan kişiler benden az menejer puanları var bu nasıl oluyor benım puanlarım nerde neden eklenmıyor 2012 den beri oynuyorum ben oyunu nerde ama
-
@fenerliyim60 Burasi Osm taktikleri lutfen taktikler ile ilgili yazı yazın!
-
Merhaba hocalar ,
ben 4 3 3 a kanatları kullan oynuyorum hemen hemen her maçta ama 5 li defansa karsı 43 3 a kanatlari kullan iyi oluyormu tereddutdeyim
Deneyimi olan varsa hangi taktik oldugunu yazarbilrmi ?Kolay Gelsin
-
@sütlüpizza Takım iyiyse- 433 her taktiği gider
-
@mrtgll33 said in OSM Taktikleri:
@sütlüpizza Takım iyiyse- 433 her taktiği gider
Murat Usta
12. haftadayiz galatasarayı yonetiyorum Ronaldo falan var orta saha 87 ustu hepsi defans 95 ustu -
@sütlüpizza 433A oyna KK şeklinde ama çok aşırı pres yapma 60-70 arasında dur mesela
-
@sütlüpizza Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın
-
@sütlüpizza sütlü pizza sahalara dönmüş
-
@f-s-m-0-13 Yepp nasilsin arda abi
-
@sütlüpizza eyvallah kardeşim sen nasılsın nereledesin bunca zaman
bu arada sohbete geçelim burası doğru yer değil -
@cnytakn nasıl olcak nasıl yapıcaz nerde eski oynaadıgım puanlarım boşunamı oynadım bu zamana kadar
-
@fenerliyim60 Bu oyunda aktif olmayanlar ile aktif olan tarafı ayırmak için yapılmış birşey,doğru yanlış buna birşey diyemeyiz.Bizde ara verdik tekrar başladık çok zor değil bence yaparsınız tekrar bol şans.Bu arada dediğim gibi burası OSM Taktikleri yeri daha fazla meşgul etmeyelim.!
-
@cnytakn menajerler ile bu şekilde konuşmamalısınız oyunu bilmiyor olabilir yeni başlamış olabilir . Forumları sizin gibi aktif kullanmıyor da olabilir . Burası OSM taktikleri bölümü demişsiniz doğru ama yukarda online sohbet forumu gibi muhabbetler dönmüş. Herkese ceza vermek zorunda kalacağız o zaman sizin mantığınızla.
-
@hestera Bende bilmiyor olduğunu düşünerek önceki sayfalarda taktik bölümü olduğunu ve taktik paylaşımı yapıldığını bir kez belirtmiştim şimdi tekrardan burayı meşgul etmeyelim gibi kibar bir cümle kurdum,ceza ile ilgili hiç birşey belirtmedim, kaybettiği puanıda empati yaparak bizde kaybettik tekrardan kazanirsin umarim bol şans gibi iyi dileklerimle söyledim.Yazdıklarım yanlış anlaşılmış olabilir.️
-
f-s-m-0-13 Usta kolay gelsin Rakip Arjantin liginden San Lorenzo hedefi 4 . lük 4-4-2 B pas oynuyor 65 hafta lider durumda. ben Talleres de Córdoba tıkımını yönetiyorum 2. sıradayım hedef 7 benim takımın kadrosu biraz daha iyi hangi taktikle maça çıkmamı önerirsin