OSM Taktikleri
-
Mesela bu ara karşılaştığım bir taktik rakip 4-3-3 b pas oyunu adam adam savunma oynuyorsa 4-3-3 a kgv alan savunması taktiğiyle oynayın rahat kazanırsınız.Mesela rakip 4-3-3 b kanatlardan oyna adam adama savunma yaparsa 4-3-3 a kgv adam adama savunma taktiğiyle oynamamız gerekecekti.
-
Ama şunu da unutmayalım 4-3-3 oynayan rakibinize göre gücünüz çok düşükse 4-5-1 taktiğiyle oynamanız daha mantıklı.
-
@Kerem-Moises said in OSM Taktikleri:
Mesela bu ara karşılaştığım bir taktik rakip 4-3-3 b pas oyunu adam adam savunma oynuyorsa 4-3-3 a kgv alan savunması taktiğiyle oynayın rahat kazanırsınız.Mesela rakip 4-3-3 b kanatlardan oyna adam adama savunma yaparsa 4-3-3 a kgv adam adama savunma taktiğiyle oynamamız gerekecekti.
4-3-3 B - Uzun Top - Adam Markajı - Agresiflik : Normal ve Ofsayt Tuzağı Olan Rakibe karşı 4-3-3 A ile KGV - Alan Markajı ve Agresif Şekilde Oynatsam Alırmıyım ?
-
@F.S.M.0.13 aga ben zaten her takıma uyum sağlar demedim çok yanlış anlaşılmış ben yönetilen büyük takımlarla diğer takımlara karşı böyle oynuyorum real madridi fiorentinayı vs. bu taktikle oynatıyorum geçen milanı 3-1 yendim başarılı ama küçük takım yönetip büyük takıma zaten böyle oynamam ki genelde kadro farkı çok çok farklıysa 532 kanatları kullanıyorum yada kontra oynatıyorum iyi oluyor
-
@eleqantss Alırsın kardeşim ama agresifliği ayarlarken hakemin derecesine bakmayı unutma
-
Bide beyler 4-5-1 kontraatak taktiğine karşı 4-4-2b kanatları kullan alan savunması taktiğiyle oynayın rahat kazanırsınız
-
@Kerem-Moises 442B pas oyanayana ne oynamam gerekiyo peki banada yardımcı olurmusun?
-
en güzeli 433 dür aga. başka da tanımam. şuan tüm hesaplarımda yani alt hesapları kastediyorum. hepsinde 433 kullanıyorum ve kanatları kullan diyorum. tam saha baskı ile birlikte kombinliyorum. on numara taktiktir. bütün takımlarımda henüz ligin yarısına ulaşmadan 50 60 gol atmışlığım var bazı güçsüz pc takımlarına 7 8 atmıslıgım var hemde birkaç maç için geçerli. 433 iyidir hojdur güzeldir
-
Liverpool için taktik verebilir misiniz kadro iyi durumda
-
Arkadaşlar benim bugün chealsea ile çok önemli bir maçım bulunmakta.Chelsea takımı ben(southampten)den biraz daha üstün.Karşı takım 4-4-2B kanatları kullan ile oynuyor.Maç benim evimde oynanıyor.Ve hakem kırmızı.Ben nasıl bir taktik kullanmalıyım ki bu maçı kazanayım?
-
@thelazadam haklısın kardeşim 4-3-3 gerçekten zevkli ve güzel taktik ama oyun tecrübesi fazla olan menajerlere karşı işe yaramadığı oluyo
-
Beyler 3-3-2-2 taktiğinin karşı taktiği nedir, 4-3-3B kanat oynuyorum ters geliyor bana bu taktik.
-
@YasinReiis 4-3-3 a kanatlardan oyna
-
4-3-3b kanatlardan oyna adam adama ofsayt taktiği evete karşı aynı taktiğin ofsayt taktiği olmayananını oynasam kazanır mıyım benim kadrom daha iyi
-
4-3-3A kanatları kullan alan markajına karşı ne oynamalıyım?Maç benim evimde.Hakem sarı.Kadrom daha iyi.
-
442 A kanatları kullan defans yerinde ortasaha yerinde forvetler ortasaya destek stil ofansif baskı rakibe yakın oyna tempo topa hakim ol alan savunması ofsayt hayır %90 galibiyet yüzdesi var sadece eşit değerdeki takımlar ve kadro değeri sizin takımlardan düşük olan takımlar için.
-
4 4 2 A Kaleyi görünce vur alan savunması
Olan kişiye karşı 4 3 3 B kanatları kullan oynuyorum
Kadrom ondan aşırı derecede daha iyi ama fazla gol atmak istiyorum averaj gerekiyor
Bu taktik iyimi değiştirmeli mıyım?
Maç benim evimde
-
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler dilerim taktik konularında arkadaşlar yazıyorlar bende dilim döndüğünce bir iki kelime edeyim, taktik rakibin taktiğine göre değil rakibin zayıf tarafına ve kendi kadronun uygun tarafına bakılarak kurulur (433a taktiğine karşı 433 b 451 taktiğine karşı 4231) uygundur demek ezberci yaklaşımdan ileri gitmez ,ilk başta bakacağımız şey bizim kadromuzun durumu hangi taktiğe yatkın rakibin ne gibi açığı var bunları analiz etmemiz gerekir, lig başında kadro oluştururken kullanacağımız taktiklere göre kadro oluşturmalıyız ve şunuda unutmayalım yenilmeyecek taktik yoktur mesele iyi kadro yapmak ve bunu taktiğinizle harmanlamanızdan geçer
-
4-3-3 a paslı oyuna karşı 4-3-3a kanatlar is yapar mi?Benim kadrom cok daha iyi.
-
@JacksonFlying olur