OSM Taktikleri
-
selamlar 4 24 a taktik ne yazmalıyım!
-
rakibimin takım gücü 108 benim ki 104 evimde oynuyorum saham 3 rakip 4-4-2 b oynuyor paslı ne oynamalıyım?
-
Merhaba 3 2 5 takik oneri istyrm ustalardan bnm taktik forvetler hucum orta saha forvetleri destekle defans sabit uzun top alan markaji ofsayt ac Rakamlar 84 68 77 sizce iyimi ben bol gol atmayi seviyorum o yuzden bu taktigi sectim bana bol gollu bir taktik solermisiniz kadro degerim 1413 reyting 112
-
Arkadaşlar foto atamıyorum tekte alamadıgım ıcın rakıp 433b kanatlar oynuyor benden çok aşırı güçlü en kötü 1 puan nasıl alırım bilen var mı
-
-
yarın benim için ölüm kalım maçı rakibimin taktiği böyle ondan 1 rating yükseğim defansif bir taktik verebilirmisiniz
-
-
@yyatora said in OSM Taktikleri:
@DirkAdvocaatBey Ligin başından beri takımını 4-5-1 için ayarlamadıysan yani takımının tüm orta saha oyuncularını eşit bir şekilde antrenmana koyup lig ortalamasının üstüne çıkarmadıysan senden daha iyi olan rakibinin orta saha oyuncuları senin orta saha oyuncularından daha iyidir. Bu yüzden 4 orta sahaya 5 orta saha ile karşılık verip orta sahayı domine etmeye çalışmak yerine orta sahayı es geçen 4-2-4 + uzun top veya defansını sağlam tutup kontra atak ile gol atmaya çalışan 6-3-1 + kontra atak ile oynamak biraz daha etkili olabilir ancak söylediğin gibi oyuncu kalitesi ve iç saha avantajı rakibinden yana olduğu için şansın da senden yana olması gerekiyor.
-
@xynthe said in OSM Taktikleri:
@cnytakn yok dediklerine eyw zaten de diyorum ki nasıl olcak ofansifin oranı kaç
baskının oranı kaç
siz neye göre yapıyorsunuz manasında sordum yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana -
rakip benden 5 rank düşük 343a kaleyi görünce vur oynuyor ne oynayabilirim deplasmandayım
-
selamlar rakibin kadro değeri 2.2 milyar 4 3 3 b kanat oynuyor benim kadro 2 milyar 4 5 1 paslı çıktım ama son anda antrenman kampı basmış 2 0 kaybettim şimdi deplasmandayım kamp bastım sizce ne oynamalıyım rovanş maçı elenicem
-
Zaten kadrolar yüksek, sende 433 kanatları kullan oynamalısın
-
@bnealperen 5 rank sonrası ne çıksan artıdasın zaten
-
-
Herkese Merhaba,
Ben M. City yönetiyorum ve bugün M. United ile çok önemli bir maçım var. Kadrolar genel olarak birbirine yakın. 3 rating ondeyim ancak rakipde 2 tane yüksek overalli hucumcu var. Kendi evimdeyim. Rakibim son anda degistirmeyecekse 4-3-3 çıkacak gibi gözüküyor. Benim asıl sormak istediğim şey mavi (2.seviye) hakeme karşı çok agresif çıkıyor. Bu riski alıp çok agresif çıkıp tempoyu baskıyı biraz düşük mü tutmaliyim yoksa agresif çıkıp tempoyu baskıyı farklı sekilde mi ayarlamaliyim. Önerilerinizi bekliyorum
Şimdiden teşekkür ederim. -
@bjk-manyağa Bence 433 zaten bozulmaz hakem olarak sen ev sahibisin ekstra risk almana gerek yok bırak rakip düşünsün, agresifte kalman iyidir.
-
-
merhaba yarın önemli bir maçım var rakiple aramda 111milyom kadro farkı var(rakip 1.162M ben 1.051M) forvetlerde neredeyse eşitiz orta sahada defans ve kalecide de benden üstün rakip genellikle 433A yada B orta saha forveti destekle forvetler orta sahayı destekle ve bekler ileri ve fazla baskıyla oynuyor bu rakibe karşı nasıl bir diziliş ve taktik yapmam gerekir yardım eder misiniz
-
This post is deleted!