OSM Taktikleri
-
@sistematikci Unutmayız abi
-
@f-s-m-0-13 bana mı seslendiniz?
-
@fabiocapello58 hadi uzatmada ver
-
3-3-2-2 Taktiği Nasıl Bir Taktik Ofansif Mİ? Defansif Mi?
-
@uğursedef
Bana da Açılımlarıyla Birlilte Verebilirmisin Hocam -
Taktik lazim
-
442B ile oynanyan borussia dortmunda karsi leipzigle ne taktik yapmaliyim? Kadrosu benden daha iyi.Ne onerirsiniz?
-
takımınız güçlüyse 4-3-3 A taktiğinden şaşmayın derim. şuana kadar zayıf takım aldığımda lig başları (transferle güçlendirene kadar) hariç hep bu taktikle oynadım çok faydasını gördüm. ![alt text]( image url) ve bu da taktiğim bol gol de atarsınız.
-
@mdilsiz11 said in OSM Taktikleri:
takımınız güçlüyse 4-3-3 A taktiğinden şaşmayın derim. şuana kadar zayıf takım aldığımda lig başları (transferle güçlendirene kadar) hariç hep bu taktikle oynadım çok faydasını gördüm. ![alt text]( image url) ve bu da taktiğim bol gol de atarsınız.
Sağolun @MDilsiz11
-
@podolsiki42 4-5-1 KGV çıkabilirsin.
-
442B Paslı oyun , Alan markajı oynayan birine ne önerirsiniz. Ermenistan ligi ve kadrolar kalitesiz. 4231kgv düşünüyorum
-
@comfortablynumb1903 451 kgv defansifte olabilir
-
433b taktiğine karşı 442b taktiği mi işliyor. Bugün kadro kalitem rakipten üstün olmasına rağmen 2-1 kaybettim.
-
@cnytakn deplasmanda oynadım zaten ben de bir miktar onun etkisi olmuştur diye düşündüm. Peki 433b kanatları kullan taktiğinin taktik ayrıntıları neler olmalı takımım göztepe ama 4.haftada olmamıza rağmen en yüksek kadro değerine sahip takımım şu an ligde.